Stabilt arbeidsmiljø

Hun jobber nå i økonomiavdelingen i kommunen, en avdeling som i mange år gikk under navnet "Kommunekassen". Her har hun jobbet med alt innenfor økonomiområdet bortsett fra skatt. Mona forteller om en svært stabil avdeling med et godt arbeidsmiljø, der de fleste av utskiftningene har vært bytte av ledere. 6 sjefer har avdelingen hatt siden 1980, og med tanke på årene som har gått vitner dette om at det har vært et godt sted å arbeide. I årene som småbarnsmor justerte Mona ned sin stilling, men stillingsprosenten var aldri under 50%. 

Som mange andre småbarnsmødre på den tiden valgte jeg å justere ned stillingen for å kunne være mer med barna. Barnehagetilbudet var ikke i nærheten så godt utbygd som det er i dag. I ettertid kan jeg ikke si at jeg angret på dette. Jeg har et veldig godt forhold til barna mine. Når en var 25 år levde man mer i nuet og brydde seg mer om hva som var viktig der og da, og tenkte ikke hardt på ting som pensjon. Dette har det blitt mer og mer fokus på i de siste årene, sier Mona. 

 

Mona går fredag av som AktivFørtidsPensjonist (AFP), og skal ikke gro fast i godstolen: 

Det er ikke mangel av ting å finne på når jeg pensjonerer meg. Vi har bobil og hytte som kommer til å bli mer brukt i tiden fremover. Det å komme seg ut i naturen vil også bli prioritert, i tillegg til at jeg selvfølgelig gleder meg til å ha mer tid å tilbringe med de fire barnebarna mine, sier Mona Hundsnes avslutningsvis. 

 

Heim kommune takker Mona for innsatsen og ønsker henne alt godt i pensjonisttilværelsen!