Halsa Frivilligsentral

Velkommen til Halsa Frivilligsentral - en møteplass mellom mennesker åpen for alle!

Hvor finner du oss?

Villa Viungen (det røde huset ved servicetorget)
Glåmsmyrveien 17, 6683 Vågland

Litt om frivilligsentralen

Halsa frivilligsentral eies av Heim kommune med en daglig leder i 100% stilling. Sentralen har et styre som velges under årsmøtet hvert år.

Frivilligsentralen er en møteplass for alle, med hovedoppgave å inspirere, legge til rette, informere og følge opp. Frivilligsentralen skal være en ressurs for enkeltpersoner, lag og foreninger og kommunen, samt engasjere nye inn i frivilligheten og se etter muligheter.

Frivilligheten i kommunen bidrar til utviklingen av frivilligsentralen, hvor dialog og samhandling derfor er viktig. Vi legger til rette med møteplasser for mange ulike grupper og er i flere samarbeidsprosjekter.

Gratis utlån av fritidsutstyr!

Vi har masse fritidsutstyr i vår utstyrssentral ved Frivilligsentralen på Liabøen. Dett er gratis utlån til alle. Vi har blant annet langrennsski, slalåmski, randoneeski, skøyter, akebrett, telt, hengekøyer, ryggsekk, sykler, SUP padlebord, redningsvester, fiskeutstyr m.m.

Frivilligsentral utlån mini.jpg

Mer om oss

Frivilligsentralen har egen hjemmeside, den finner du her.
Sentralen er aktiv på Facebook.

Ta gjerne kontakt med oss, om du ønsker å bidra, bare for å stikke innom, eller om du trenger hjelp til noe!

Hemne Frivilligsentral

Hemne Frivilligsentral - en møteplass for alle!

Hemne Frivilligsentral mini.JPG

Hvor finner du oss?

Hemne Frivilligsentral

Øragata 16, 7200 Kyrksæterøra                                                                                                                                                                                                          

Litt om frivilligsentralen

Hemne frivilligsentral er organisasjonseid, har daglig leder i 100% stilling og et styre som velges under årsmøtet hvert år.

Frivilligsentralen er en mangfoldig møteplass bygget på frivillighetens premisser og lokale ønsker. Vi samhandler med frivillige, lag og foreninger, næringsliv og kommune.

Vi har fokus på å skape et godt og inkluderende lokalsamfunn, være en ressurs for enkeltpersoner og lag og foreninger og å legge til rette for samarbeid og utvikling.

Mer om oss Frivilligsentralen som hjemmeside finner du her her.

Følg oss gjerne på Facebook eller Instagram  Stikk innom oss i Øragata, eller ta kontakt på telefon om du ønsker å bidra som frivillig eller om du trenger hjelp til noe - eller stikke innom for en kaffesup og en god prat.