Om StikkUT!

StikkUt! er Norges største turregistreringsportal med turmål rundt omkring i kommunen. StikkUT! er ett viktig folkehelsetiltak i Møre og Romsdag og i Heim kommune i Trøndelag.

Sommersesongen starter 1. mai og varer til og med 31. oktober, og vintersesongen, som inneholder både skiturer og fotturer, varer fra 15.desember til 2.påskedag.

Friluftsrådet  har egen StikkUT! nettside hvor den elektroniske registreringen skjer. Her kan alle "samle" på turer både i sin egen kommune og i de andre medlemskommunene.

Turene skal være fra de lette (grønn løype) der alle kan ferdes trygt og det kreves ingen spesielle ferdigheter, til krevende turer (rød løype) for erfarne turgåere med god utholdenhet. til alle turmålene er det skrevet gode turbeskrivelser og det er satt opp skilt som viser at det er StikkUT tur, samt stedskilt.

StikkUt! Bedrift! - er ett eget konsept i Stikk UT! og passer for både private og offentlige virksomheter. Vil du vite mer StikkUT! Bedrift!? Følg lenken under:
Bli med på StikkUT! Bedrift!

 

Årets turmål 2023

Årets turmål 2023 er publisert

Nå kan du se alle turmålene i Stikk UT!-appen og på stikkut.no. Selve sesongen og registringen tar til 1.mai. Vi er veldig stolt av å presentere 521 turmål og vi håper du finner din egen turperle.