Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Aktuelle saker barn og utdanning

Ikke lenge til det nye biblioteket åpner!

Siste åpningsdag på hovedbiblioteket i Meierigården, Kyrksæterøra blir fredag 27. oktober. Vi ønsker ikke at noen av våre lånere skal gå tom for lesestoff før vi er på plass på kulØr`n. Derfor oppfordrer vi dere til å låne rikelig den siste gangen dere er innom oss! Se flere bilder av lokalene nederst på siden. 

- Det nye biblioteket får rikelig med sitteplasser og bord, og det vil være muligheter for å hente seg kaffe fra den nye kaffemaskinen vår for deretter å lese avisen i ro og mak, eller å ta en prat med naboen. Jeg har et stort ønske om at biblioteket skal bli den møteplassen folk har savnet, og som enkelte ikke har visst at de har savnet. I tillegg får vi endelig en egen avdeling for barn, noe som er et stort løft. Samlokaliseringen med kulØr`n er en klar fordel. Her kan foreldre og barn ta turen innom hvis de for eksempel venter på aktiviteter på kulturskolen, eller tilbringe tid etter skoletid, sier biblioteksjefen stolt. 

I uke 42 og 43 deler vi derfor ut et gratis bærenett til alle som fyller det opp! Vi utvider selvsagt lånetida på det dere låner. På den måten hjelper dere til med flyttinga - innlevering må nemlig skje på nybiblioteket etter 14. november 😉 

Bærenett Kari bibliotek

På bildet ovenfor: Biblioteksjef Kari Oddrun Kroknes viser frem bærenettene dere nå kan få hvis dere hjelper til med å låne masse bøker. 

På bildet: Biblioteksjef Kari Kroknes viser hvor skapene skal stå.

Handlingsplan for forebygging av omsorgssvikt og atferdsvansker

Formålet med denne handlingsplanen er å beskrive offentlige tjenesters arbeid/tiltak for å forebygge omsorgssvikt og atferdsvansker i Heim kommune. Planen skal også gjøre rede for hvordan arbeidet skal organiseres og fordeles mellom tjenestene i kommunen, og hvordan tjenestene skal samarbeide.  

Illustrasjon: Barn i Heim kommune

En smak av 60-tallet under fredagskabaret på HABUS

10. klasse ved Halsa barne- og ungdomsskole satte opp fredagskabaret i Amfiet på skolen fredag 10.02.2023 med tittelen «60-tallet i ord og toner - et fredsbudskap».

Bildet: Opptreden under fredagskabaret på HABUS