Hva opptar deg for tida?
Jeg er nå lærling i Heim kommune ved Liabø barnehage. Jeg trives veldig godt og det har vært min drømmearbeidsplass siden jeg var her på utplassering gjennom skolen. Det tok heldigvis ikke lengre enn omtrent 2 år før at jeg endelig fikk en plass som jeg har drømt om lenge. Jeg har tidligere vært i Surnadal kommune i starten av lærlingtiden, men valgte å søke til drømmeplassen når jeg så det ble lagt ut ledig stilling. Da ble det fort kortere å kjøre til arbeidsplassen siden jeg bor i Bøfjorden.

Jeg holder også på med jakt som hobby, da mest om høsten siden jeg jakter storvilt. Jeg går i min fars fotspor der altså, vil si at jeg er en smule pappadalt, spesielt om høsten.

Jeg liker også å være med venner og familie. 

 

Fortell om den mest spesielle arbeidsdagen du har hatt?
Den mest spesielle arbeidsdagen min er første dagen på barnehagen her som lærling. Det var både spennende og gøy å se at noen av barna kjente meg igjen på grunn av at jeg har vært her tidligere. Jeg følte jeg kom fort inn i gjengen med både barn og ansatte, og det er jeg veldig glad for. 

 

Hva får deg til å le?
Det kan være en god kommentar som kommer på lur av spesielt ungene i barnehagen. Jeg er en av dem som ler når andre sklir på blankisen. Ellers er det hverdagshumoren som teller.

 

Hva gjør du om du får en uventet fridag?
Mest sannsynlig har jeg husarbeid jeg ligger etter med,  så det har jeg måttet gjort. Hvis jeg hadde kjedet meg så har jeg kommet til å dratt til Trondheim til min aller bestevenn som jeg ble kjent med på august.

Hva hadde du gjort om du vant en million?
Hadde jeg vunnet en million så hadde jeg tatt med familien på tur til varmere strøk, kanskje Kreta eller Mallorca. Jeg hadde også kjøpt meg bil og shoppa.

 

Hvem ville du gitt en blomsterbukett og hvorfor?
Jeg ville gitt en blomsterbukket til min far for han er min superhelt, og jeg er veldig stolt til hva han får til og alt det han lærer meg som jeg kan ha med videre. Jeg er veldig glad i ham.

 

Når du blir 80 år, hva vil du fortelle eventuelle barnebarn?
Da har jeg kommet til å snakke om da korona kom og hva som skjedde da. Ellers har jeg villet sagt; kom deg ut og reis verden rundt mens du er ung!

 

Hva er det beste komplimentet du har fått?
Det må være at jeg tok en telefon her en dag og det var et ei jente som sa hun savna meg.

 

Hvis du skulle gjort noe annet, hva ville du gjort?
Jeg har tre ting jeg har kunnet tenkt meg og det er enten å jobbe i barnevernet og hjelpe unge barn som sliter med rus eller er oppvokst med rus i familien. Eller kanskje som politi eller som toller.

Hva er det beste med å jobbe i Heim kommune?
Det beste med å jobbe i Heim kommune er at ingen dager er like fordi barn er ulike og antall barn og ansatt på arbeid hver dag varierer. Jeg må også si at ansatte i denne barnehagen her er bare helt fenomenal å jobbe med, jeg elsker dem og vi har det veldig bra og gøy sammen. Alle liker alle og inkluderer alle sammen og slik skal det være.

Hva kan du ikke leve uten?
For å si det rett ut er det telefonen min, sukker og penger. Og selvfølgelig familie og venner.

Hvem skulle du helst sett på scenen?
Usikker hvilken person jeg hadde villet sett på scenen men jeg hadde villet dratt på en stor festival. På grunn av korona ble det meste avlyst og jeg har ikke opplevd en festival ennå.

 

Fem favoritter:

  1. Musikk: Jeg hører nesten på alt men musikk med rock og sånn metall musikk holder jeg meg på avstand til 😊
  2. Mat: Jeg liker for det meste alt og er ikke veldig kresen, men har tre favoritter som må bli pasta, taco og pizza
  3. TV-serie: Åndenes makt, Forræder, Dyreparken og Tollerne
  4. Uttrykk: Trea
  5. Sted i Heim: Det må være på Rognskogfjellet der min far hytte og det er der vi går på jakt. Jeg må også si at jeg er veldig glad i å være i Liabø barnehage.