Riktig kompetanse for å tiltrekke oss etableringer

Kommunedirektør Ola Morten Teigen er svært godt fornøyd med at Kjørsvik nå blir en del av næringslaget i Heim kommune.

- I Roger får vi en erfaren kapasitet på eiendom og etablering, en som selv har vært gjennom tallrike prosesser som vi nå er midt inne i. Vi ønsker at Heim skal være en foretrukket etableringskommune og da må vi ha kompetanse på hva som er viktig ved etablering. Uten å skjønne våre «kunder» blir vi heller ikke særlig gode på å tiltrekke oss etableringer på de mange nye næringsområdene som nå er under etablering, sier en svært godt fornøyd kommunedirektør. 

Flere store prosjekter venter

Heim kommune jobber for tiden med både Taftøyan, Stormyra og Klettelva, samtidig som kommunen er involvert i arbeidet med å realisere «Holla utenfor porten» sammen med andre lokale aktører. 

Vi gleder oss til å få Roger med på laget, og tenker vi kan yte en veldig god service til både eksisterende og nytt næringsliv når han er på plass, mener Teigen. 

Hovedpersonen selv gleder seg til å ta fatt på oppgavene i hjemkommunen

- Jeg så at jobben ble utlyst, og tenkte raskt at dette var en mulighet til å bidra på hjemmebane, mener Kjørsvik. Heim kommune er på vei opp og frem, og næringsutvikling er selve drivkraften bak den planlagte veksten fremover. Da ønsker jeg å bidra til hjemkommunen min, og tror min erfaring og bakgrunn kan være til god nytte i årene fremover. Sammen med gode krefter i administrasjon og politikk, samt ressurssterke næringslivsaktører, har Heim kommune all mulighet til å lykkes i årene fremover. Det er et potensial her som jeg tenker jeg vil være en del av og realisere sammen med andre gode krefter, avslutter Kjørsvik.

 

Roger Kjørsvik ble også presentert i Avisa-ST. Les saken her.