I uke 20 får Heim kommune 47 glass med vaksinen produsert av BioNTech/Pfizer, dette tilsvarer cirka 282 vaksinedoser. Kommunen har nå fått beskjed om at alle dosene skal brukes til 2.dose. I tillegg til de som fikk 1.dose med Pfizer, tilbys resterende vaksinedoser til helsepersonell som tidligere fikk første dose med AstraZeneca. Det er per i dag ikke kjent om dette gjelder kun i uke 20 eller om det også gjelder for uke 21, da tildeling for uke 21 ikke er klar enda.

Vi fortsetter med vaksinering av personer i prioriteringsgruppe 4 (alder 65-74 år samt personer med høy risiko for alvorlig forløp) når vi får flere vaksiner til 1.dose. Dette påvirker ikke vaksineringen som skjer i uke 19. Dersom du allerede har vaksinetime enten den 13.05 på Liabø eller 14.05 på Kyrksæterøra skal du møte opp til din time som avtalt.

De som ble vaksinert med AstraZeneca i mars blir kontaktet av kommunen. Kommunen tildeler vaksinetime til disse. Du kan finne mer informasjon om videre vaksinering med mRNA-vaksine her: Til deg som har fått første dose av AstraZeneca-vaksinen (23.04.21) , Informasjon om dose to til de som har fått første dose med AstraZeneca-vaksine (07.05.21).