I april 2022 annonserte Heim kommune og Heim Næringsforening oppstart av en ett år lang fotokonkurranse der målet er å skape identitet i Heim gjennom bilder. Konkurransen blir delt opp i sesonger og det kåres tre vinnere per sesong. Temaet for den første sesongen var "vårstemning" og responsen var enorm. Engasjementet fortsatte under den andre sesongen med temaet: sommerbilder og vi kan nå kåre tre nye vinnere. 

Kommunen og HNF har mottatt mange flotte bilder som viser hva Heim har å by på fra vakre landskapsbilder til magiske øyeblikk mellom mennesker. Juryen, som består av ansatte i Heim Næringsforening, Heim kommune og NAV Heim, fikk den vanskelige oppgaven med å plukke ut de "beste" bildene, og stemmene er nå opptalt.

Denne gangen ble bildene fra Kari Kirkvoll, Marte Seter Otnes og Kine Andersen som er kåret til sesongens beste. Hver fotograf har vunnet et gavekort til en lokal bedrift til en verdi på kr. 1 000,-.

Vår fotokonkurranse fortsetter med en ny sesong der temaet er høstbilder. For mer informasjon om fotokonkurransen kan du følge lenken til vår infoside.

Kari Kirkvoll.jpgFotograf: Kari Kirkvoll (Fjærli i Valsøyfjord med Tustna i bakrunnen) 

 

Sommerbilde Marte Seter Otnes.jpgFotograf: Marte Seter Otnes (Sommer oppå Litjvassheia)

 

Kine Andersen.jpg

Fotograf: Kine Andersen (Huske over Vinjefjorden).