Vi informerte i går om at vi har en lærer på 10.trinn som er nærkontakt til en person med påvist Covid-19 smitte. Læreren gjennomførte testing sent i går kveld. En midlertidig test (hurtigtest) som ble gjort i går kveld, gav ikke utslag på smitte, men vi må vente på testsvar på den ordinære testen før vi er sikre på at læreren er fri for smitte. Svar på den ordinære testen foreligger forhåpentligvis i slutten av helgen. Dere blir informert fortløpende etter hvert som vi har mer informasjon.

Som et føre-var-prinsipp opprettholdes midlertidig karantene for elevene på 10.trinn frem til svar på ordinær test foreligger.

Husk regler og råd for karantene (følg lenke)

 

Beredskapsledelsen informerer om at Sodvinhallen er stengt inntil videre

Pressemelding fra Sodvinhallen:
"Sodvinhallen er dessverre stengt f.o.m. fredag 18/12, og inntil videre, grunnet at en person i nær tilknytning til Sodvinhallen er satt i karantene etter nærkontakt med person som har testet positivt på covid-19.
Personen med tilknytning til Sodvinhallen og som er i karantene, har testet negativt på hurtigtest og avventer svar på den ordinære testen.
Ift. «føre-var-prinsippet» velger vi å holde Sodvinhallen og klubbhuset/klubbkontoret til KIL/Hemne stengt inntil videre, dvs. inntil situasjonen er nærmere klarlagt." (kilde: https://www.facebook.com/Sodvinhallen). 
 

Beredskapsledelsen i Heim

18.12.20