Månedens bilde går til fotografen Anne Kristine Stolsmo. Anne Kristine Stolsmo jobber som spesialvernepleier ved Psykisk helse og rus. 

Representanter fra tjeneste psykisk helse og rus og NAV Heim var på tur en oktoberdag på Vaagfjellet med brukere av aktivitetsprosjektet. I bakgrunn ser vi en nydelig utsikt mot Hellandsjøen og Belsvika. 

Psykisk helse og rus og NAV Heim startet et gratis aktivitetstilbud for voksne mellom 18 og 30 år høsten 2021. Aktivitetstilbudet tilbys personer som er ledig på dagtid og som ønsker å være en del av et felleskap. Tjenestene tilbyr aktivitet hver mandag fra kl. 10.00 – 14.30 på KulØr'n. 

Dagen starter med frokost og en god prat rundt bordet. Sammen fyller de dagene med noe matnyttig. Det er også tilbud om lunsj, og andre aktiviteter som eks. biljard, Nintendo switch eller brettspill. Det kan også være faglig påfyll, bedriftsbesøk eller en tur. Brukerne er selv med å forme tilbudet, og kommer med forslag til aktiviteter, bedrifter eller turmål.

-  Tilbakemelding fra deltakerne så langt er at mandagene er viktige for de, både sosialt og faglig, forteller Anne Kristine. En mandag i oktober dro vi på tur til Vaagfjellet etter frokost, og fikk nydelig høstvær med knallsol. Vaagfjellet er en kort, fin tur med panoramautsikt ut i Trondheimsleia og inn mot Hellandsjøen og Belsvika. Vi kosa oss med kaffe, vann og noe enkelt å bite i før vi dro hjem igjen.