Friluftsskolen på Otnesbrygga har blitt en tradisjon og i år utvider vi tilbudet med en egen friluftsskole på Vinjeøra. Begge stedene blir det 5 dager med herlig friluftsliv i flotte omgivelser. Vi åpner for inntil 20 deltakere hvert sted og tilbudet vil foregå på dagtid. 

Detaljer for hver dag og sted vil avhenge av vær og forhold, men noen stikkord er fisketur, bading, klatreparken Høy&Lavt, tur i fjæra, fjelltur, orientering, utemat og mye mer. Og så blir det selvsagt mye utelek og moro sammen med andre barn og ungdom. 

Vi må selvsagt gjøre noen tilpasninger til koronasituasjonen, men dette skal ikke hindre oss i å få til fine dager sammen. Vi må gjøre oppmerksom på at det ikke blir overnatting i telt i år.

Tid:       Uke 32: Mandag 9. til fredag 13. august 2021.

Kl. 0900 til 1530 alle dager (ikke overnatting)

Pris:     400,-*

*Tilbudet skal være for alle, og det er derfor mulig å søke om redusert deltakeravgift. Ta kontakt med Tove Karin Halse Lervik for mer informasjon.

Påmelding åpner 28.05.2021 kl 0900 – følg lenken  https://www.friluftsraad.no/ for påmelding.

Friluftsskolen i Heim er et samarbeid mellom Heim kommune, flere frivillige lag i Heim og friluftsrådet. Målet er å gi deltakerne grunnleggende kunnskap om friluftsliv og mulighet til å leve det gode friluftslivet i praksis.  Erfarne instruktører fra organisasjonene vil lede aktivitetene sammen med ungdomsledere.

Mer informasjon sendes ut til de som melder seg på, men lurer du på noe så kan du kontakte Tove Karin Halse Lervik på post@halsa.frivilligsentral.no  eller tlf.: 90242585