Er du født i 1958 eller tidligere? Da kan du fra torsdag, 10.06, kl. 09:00 bestille time til vaksinering mot koronavirus. Du kan bestille vaksinetime her

Dersom du får beskjed om at det ikke er ledige timer ber vi deg sjekke igjen senere. Kommunen får nye leveranser hver uke og legger ut ledige vaksinetimer. Dette skjer vanligvis på torsdager, kl. 09:00. Time til dose 2 tildeles av kommunen og du skal således ikke bestille denne selv.

Vi er godt i gang med vaksinering av prioriteringsgrupper 5-7 (personer med underliggende sykdommer) og fortsetter med disse gruppene samtidig som vi åpner vår bestillingsportal for de eldste i gruppe 8. Dersom du har underliggende sykdommer, som definitert av FHI (se under), kan du fortsatt bestille vaksinetime. 

Kommunen har fått oversikt over aktuelle personer med underliggende sykdommer som har fastlege i Heim kommune. Dersom du får beskjed om at du ikke er prioritert, og du likevel mener du tilhører en risikogruppe kan du registrere deg via vår bestillingsportal på https://timebestilling.remin.no/heim. Svar på spørsmålene i portalen for å bli satt opp på en venteliste slik at vi kan gi deg tilgang til bestillingsløsningen.Er du i tvil? Gå inn på bestillingsportalen og fyll ut egenerklæringsskjemaet.  

 

Heim kommune følger FHIs prioriteringsrekkefølge. FHI definerer personer med underliggende sykdommer som personer med minst en av følgende diagnoser:

Risiko sykdommer.png

 

Dersom du hører til en av de prioriteringsgruppene som vi har vaksinert og ikke har fått til å bestille deg vaksinetime, kan du kontakte vår koronatelefonen på 476 37 255 for bistand.