Meny fra kjøkkenet
14.dagers meny fra kjøkkenet på Heim Helsesenter avd.Kyrksæterøra
Med forbehold om endringer
Telefon: 901 04 514
Alle som har vedtak om middagsombringing kan bestille mat innen kl. 10 samme dag.
Mandag | 27.3. | Fiskeboller i hvit saus m/gulrot | Trondhjemssuppe |
Tirsdag | 28.3. | Lammefrikadeller m/saus og gr.saker | Polentapudding |
Onsdag | 29.3. | Kjøttdeig og makaronigryte | Jevn.gr.saksuppe |
Torsdag | 30.3. | Indisk fiskegryte m/ris | Surmelkspudding |
Fredag | 31.3. | Pizza m/salat | Bringebærmousse |
Lørdag | 1.4. | Pølser m/mos,gr.saker og smør | Yoghurt |
Søndag | 2.4. | Sodd | Bær m/krem |
Mandag | 3.4. | Blandaball m/bacon og kålrot/gulrot | Kulturmelk |
Tirsdag | 4.4. | Bali kyllinggryte m/ris | Rødgrøt |
Onsdag | 5.4. | Flyvende Jakob m/potetmos | Fromasj |
Torsdag | 6.4. | Kveite m/agurksalat og rømme | Blomkålsuppe |
Fredag | 7.4. | Koteletter m/saus,surkål og gulrot | Tils.bondepiker |
Lørdag | 8.4. | Rømmegrøt | Spekemat |
Søndag | 9.4. | Lammestek m/saus og gr.saker | Multekrem |
Mandag | 10.4. | Kjøttkaker m/saus,ertestuing,gulrot | Sviskegrøt |