Meny fra kjøkkenet

Med forbehold om endringer

Alle som har vedtak om middadsombringing kan bestille mat innen kl. 10:00 samme dag.

Tlf: 901 04 514

Mandag

6.6.

Kalkun m/fløtesaus og gr.saker

Karamellpudding

Tirsdag

7.6.

Fiskeboller i hvit saus m/gulrot

Sagosuppe

Onsdag

8.6.

Pølser i brun saus m/kålstuing

Mandelpudding

Torsdag

9.6.

Fisk m/saus og grønnsaker

Blomkålsuppe

Fredag

10.6.

Gjeterens pai m/tomatsaus

Fersken m/krem

Lørdag

11.6.

Karbonader m/mos,gr.saker,smør

Yoghurt

Søndag

12.6.

Laks m/agurksalat og rømme

Bringebærkrem

Mandag

13.6.

Fiskball m/bacon og kålrot/gulrot

Kulturmelk

Tirsdag

14.6.

Lammefrikadeller m/saus og gr.saker

Purreløksuppe

Onsdag

15.6.

Fersk kjøtt m/løksaus og gr.saker

Gele

Torsdag

16.6.

Letts. torsk m/bacon,mos og gulrot

Melksuppe

Fredag

17.6.

Lapskaus

Surmelksfromasj

Lørdag

18.6.

Risengrynsgrøt

Pinne

Søndag

19.6.

Finnbiff

Riskrem