Beskrivelse

I Heim kommune er det institusjonskjøkken ved Kyrkæsterøra helsesenter og Liabø sykehjem.

Her produseres mat til institusjonene, samt til hjemmeboende.

Personer som er hjemmeboende og som på grunn av nedsatt funksjonsevne eller andre årsaker ikke er i stand til å ivareta sitt ernæringsbehov, kan få tilbud om levering av middag hjemme inntil 7 dager i uken. Middag som kjøres ut er varm.

Middag som tilbys til hjemmeboende i Heim kommune er produsert i henhold til ernæringspolitiske retningslinjer.

Det er Frivilligsentralen/ frivillige/hjemmesykepleien som distribuerer varm middag i Heim kommune

Meny - oppdateres hver 14. dag

MENY

 

 

14.dagers meny fra kjøkkenet på Heim Helsesenter avd.Kyrksæterøra

Med forbehold om endringer

 

Tlf: 901 04 514

 

 

Alle som har vedtak om middagsombringing kan bestille mat innen kl 10.00 samme dag

 

 

 

 

 

Mandag 2.1. Plukkfisk m/gulrot og smør Sagosuppe
Tirsdag 3.1. Med.pølse/kake m/saus og rødkål Puffet ris
Onsdag 4.1. Seibiff m/løk og råkost Blomkålsuppe
Torsdag 5.1. Potetball m/bacon og kålrot/gulrot Melk
Fredag 6.1. Gjeterens pai m/tomatsaus Surmelksfromasj
Lørdag 7.1. Ostesnitzel m/mos,gr.saker og smør Yoghurt
Søndag 8.1. Kjøtt i mørket Bær m/krem
Mandag 9.1. Stekt fiskepudd. m/råkost,remulade Blåbærsuppe
Tirsdag 10.1. Lammefrikasse Melon/druer
Onsdag 11.1. Skinke/blomkålgrateng Polentapudding
Torsdag 12.1. Letts. Uer m/gulrot og smør Melksuppe
Fredag 13.1. Lapskaus Trollkrem
Lørdag 14.1. Smørgrøt Pinne
Søndag 15.1. Steik m/saus og gr.saker Tilsl. bondepiker