Beskrivelse

I Heim kommune er det institusjonskjøkken på våre to helsesenter på Kyrkæsterøra og Liabø.

Her produseres mat til institusjonene, samt til hjemmeboende.

Personer som er hjemmeboende og som på grunn av nedsatt funksjonsevne eller andre årsaker ikke er i stand til å ivareta sitt ernæringsbehov, kan få tilbud om levering av middag hjemme inntil 7 dager i uken. Middag som kjøres ut er varm.

Middag som tilbys til hjemmeboende i Heim kommune er produsert i henhold til ernæringspolitiske retningslinjer.

Det er Frivilligsentralen/ frivillige/hjemmesykepleien som distribuerer varm middag i Heim kommune

Meny - oppdateres hver 14. dag

MENY  
14.dagers meny fra kjøkkenet på Heim Helsesenter avd.Kyrksæterøra
Med forbehold om endringer 
Tlf: 901 04 514  
Alle som har vedtak om middagsombringing 
kan bestille mat innen kl 10.00 samme dag 
    
    
Mandag12.2.Seikarbonader m/løk og furulysalatFruktcocktail
Tirsdag13.2.Saltkjøtt,vossakorv m/kålrotstappeErtesuppe
Onsdag14.2.Blomkålsuppe m/bacon,foccaciaSemulepudding
Torsdag15.2.Spekesild m/gulrotstuing og løkKleppsuppe
Fredag16.2.Gryterett m/potetmosFromasj
Lørdag17.2.RisengrynsgrøtPinne
Søndag18.2.Laks m/agurksalat og rømmeRiskrem
Mandag19.2.Fiskball m/bacon og kålrot/gulrotYoghurt
Tirsdag20.2.Pølser i brun saus m/kålstuingPuffet ris
Onsdag21.2.Gjeterens pai m/tomatsausMandelpudding
Torsdag22.2.Røkt torsk m/eggsmør og gulrotMelksuppe
Fredag23.2.LapskausKirsebærkompott
Lørdag24.2.SmørgrøtPinne
Søndag25.2.Kalkun m/saus og grønnsakerHimm.lapskaus