Denne webløsningen, Entreprenørportalen,  benyttes for søknader om feks sanitærarbeid, montering av vannmåler, søknad om påslippstillatelse og/eller søknad om utslippstillatelse.  Kommunen vil i løsningen motta søknad og melding digitalt, og vil sende godkjenning og eventuelle avslag eller mangelmeldinger digitalt tilbake. Etter at søknad er godkjent, vil løsningen minne rørleggeren om å levere inn ferdigmelding.

Det anbefales å bruke Google chrome som nettleser. Dersom du trenger hjelp, finner du en videofilm med veiledning i registreringsprosessen her: https://www.youtube.com/watch?v=9Lijm0LBqu4 

Det anbefales sterkt å se hele registreringsvideoen før eller samtidig med at bedriften registrerer seg for tilgang til løsningen.

Den som registrerer bedriften vil bli brukeradministrator og vil kunne legge til ytterligere ansatte som skal kunne sende inn søknader og meldinger på vegne av bedriften. Hver enkelt ansatt får en e-post med lenke for å fullføre registreringen og å velge et eget passord samt med lenke til pålogging til løsningen som er unik for hver enkelt bedrift."

Følge lenken til portalen: Entreprenørportalen