I april 2022 annonserte Heim kommune og Heim Næringsforening oppstart av en ett år lang fotokonkurranse der målet er å skape identitet i Heim gjennom bilder. Konkurransen blir delt opp i sesonger og det kåres tre vinnere per sesong. Temaet for den første sesongen var "vårstemning" og responsen var enorm. Engasjementet fortsatte under den andre og tredje sesongen. Denne gangen var temaet "høstbilder" og vi kan nå kåre tre nye vinnere. 

Kommunen og HNF har mottatt mange flotte bilder som viser hva Heim har å by på fra vakre landskapsbilder til magiske øyeblikk mellom mennesker. Juryen, som består av ansatte i Heim Næringsforening, Heim kommune og NAV Heim, fikk den vanskelige oppgaven med å plukke ut de "beste" bildene, og stemmene er nå opptalt.

Denne gangen ble bildene fra Monica Bjørnas, May Britt Hundsnes og Anne S. Steinveg som er kåret til sesongens beste. Hver fotograf har vunnet et gavekort til en lokal bedrift til en verdi på kr. 1 000,-. Sesongens gavekort ble sponset av Sodvin, Hemne Sparebank og Gjensidige, alle er medlemsbedrifter i Heim Næringsforening.

 

Det er ikke for seint å sende oss dine bilder! Vår fotokonkurranse fortsetter med sesongen: vinterbilder.

Tips til motiv

  • Relasjon/stemning: Ut på tur bilde – som viser god stemning og menneskelige relasjoner, gjerne på tvers av generasjoner.
  • Lokal matopplevelse bilde: Har du hatt en god lokal matopplevelse, i fjæra/på fjellet, på restaurant eller på hytta/camping?


For mer informasjon om fotokonkurransen kan du følge lenken til vår infoside.

 


 

Skjærlivatnet
Fotograf: May Britt Hundsnes
Kommentar fra juryen: Et meget fint bilde fra et kjent sted i kommunen. En idyllisk setting som viser litt av det Heim har å tilby barnefamiler. 

på bildet: Et barn kaster stein i Skjærlivatnet

 

Tur til Oppsalvatnet (Grønsetsetervatnet)
Fotograf: Anne S. Steinveg
Kommentar fra juryen: Et artig bilde som viser flere generasjoner (pluss en firbeint kamerat) ut på tur sammen i flotte omgivelser.
Anne S steinveg Opsalvatnet (1).jpg

Høststormen (Valsøya med Hennafjellet i bakgrunnen)
Fotograf: Monica Bjørnas
Kommentar fra juryen: Fotografen har fanget en spesiell stemning, med et mystisk Hennafjell i bakgrunn. Et sted som mange i kommunen kommer til å kjenne igjen. 
Monica Bjørnås - høststormen (1).jpeg