HVORFOR?

Vi mangler en oppdatert bildebank fra Heim og trenger derfor hjelp til å ta fine bilder som vi skal bruke når vi skal skrive artikler, nyhetssaker, jobbe med markedsføring, i stillingsannonser etc. I tillegg kan det være aktuelt å bruke noen av bildene til utsmykning i diverse kommunale bygg. 

TIDSRAMME

Fotokonkurransen går over et år hvor vi kårer tre vinnere i hver periode. Du har derfor flere sjanser til å vinne 😊. Hver vinner får et gavekort på kr. 1.000,- til en lokal bedrift/opplevelse.

Periode 1:   Vårbilder: 01.04.22 – 31.05.22.

Periode 2:    Sommerbilder: 01.06.22 – 31.08.22.

Periode 3:    Høstbilder: 01.09.22 – 30.11.22.

Periode 4:    Vinterbilder: 01.12.22 – 28.02.23.

​TIPS OG INSPIRASJON TIL MOTIV:

Friluftsliv/friluftsaktiviteter: Vis oss ditt favoritt-sted, naturopplevelser, utsikt,

Relasjon/stemning: Ut på tur bilde – som viser god stemning og menneskelige relasjoner, gjerne på tvers av generasjoner.

Arrangementsbilder; bilder fra alle typer arrangement i Heim, f.eks. festival, konsert, martna,

Værbilde: Stemningsbilder fra alle værtyper, rå og ekte værstemning.

Lokal matopplevelse bilde: Har du hatt en god lokal matopplevelse, i fjæra/på fjellet, på restaurant eller på hytta/camping?

 

HVORDAN KAN DU DELTA?

  • Bildene sendes til: hjemmeside@heim.kommune.no med emne "fotokonkurranse Heim". Ikke glemme å skrive en kort beskrivelse på hvor bildet er tatt.
  • Frist for å bli med på periodens konkurranse er siste dag i hver periode. Bildene må være i så stor oppløsning som mulig (minimum 1MB/800px) og i jpg-, gif- eller png-format.

KRITERIER OG SAMTYKKE

  • Bildene må være tatt i Heim kommune.
  • Det er innsenders ansvar å sørge for å få tillatelse til offentliggjøring av eventuelt andre personer på bildet.
  • Personopplysninger vil bli lagret i forbindelse med bilder som arkiveres i Heim kommune og Heim næringsforening sine fotoarkiv.
  • Heim kommune og Heim næringsforening forbeholder seg retten til å offentliggjøre bildene i forbindelse med omtale av konkurransen samt bruke innsendte bilder i Heim kommune og Heim næringsforening sine kommunikasjonskanaler (f.eks hjemmeside, Facebook, Snapchat, Instagram og Sharepoint) og til presseomtale av Heim kommune. Eventuelle ønsker om ytterlig bruk vil avtales direkte med fotografen.