Planlegg reisen

AtB har ansvar for reiser med buss, trikk, bestillingstransport, hurtigbåt og ferje i hele fylket.

Bruk reiseplanlegger, eller se rutetabeller og kart på AtBs nettsider.

Billetter og priser

Du kan kjøpe både enkeltbilletter og periodebilletter ut fra hva som passer deg best.

Bruk AtBs priskalkulator. Velg antall soner du skal reise i for å se hva billetten koster med buss eller trikk. Se også pristabeller for hurtigbåt og ferje.

Du kan kjøpe billett på flere måter. Forhåndskjøpt billett lønner seg. Se hvordan du kjøper billett på AtBs nettsider.

Fleksibel transport

I Heim kan du bestille reise til og fra Kyrksæterøra eller Liabø sentrum eller for å reise videre med buss til Aure, Ålesund, Kristiansund og Trondheim. Tilbudet med fleksibel transport er tilgjengelig for alle. Se hvordan du bestiller og betaler nederst på siden.Du kan lese mer her. 

Skoleskyss

Elever som går i offentlig eller privat skole i Trøndelag fylke kan ha rett til fri skoleskyss. Det er Trøndelag fylkeskommune ved samferdselsavdelingen som behandler søknader om skoleskyss. Se informasjon fra Trøndelag fylkeskommune. Når fylkeskommunen bekrefter rettigheten for skoleskyss, sender de en bestilling til AtB. Deretter organiserer AtB skoleskyssen på vegne av fylkeskommunen og de ulike kommunene. Se informasjon fra AtB om skoleksyss.

Alle kan reise med skolelinjene

Skoleskyssen som kjøres i Trøndelag kan benyttes som lokaltransport av alle. Sørg for å ha gyldig billett når du reiser.

Kundeservice

Har du spørsmål eller innspill til kollektivtrafikken? Ta kontakt med AtB.