Gode effekter av heltidskultur

Milly Bente Nørsett, prosjektleder for Moderniseringsprosjektet presenterte status for heltidsprosjektet for helseministeren. Her viste hun blant annet tall for hvor mange som faktisk har gått i deltidsstillinger og hvor mye ressurser til vikarer kommunen har brukt de siste årene. Noen av effektene av heltidsprosjektet er forventet å være bedre og mer stabile arbeidsforhold, som i sin tur vil gi effekter på sykefravær og arbeidsmiljø. Heim kommune tilbyr nå kun heltidsstillinger innenfor helsetjenestene, og alle som har jobbet deltid har fått tilbud om hel stilling. 

Milly bente presentasjon small.jpg

På bildet: Milly Bente Nørsett presenterer status for heltidsprosjektet. 

Kommunalsjef for Helse, mestring og familie i Heim kommune, Inger Lise Waade fortalte også om den viljen som er tilstede i Heim for å møte utfordringene vi står ovenfor: 

– Det vil ta noen år før vi ser effekten. Og da må alle jobbe med seg selv. Det handler om politisk vilje. Det er ganske rart at vi ikke har skjønt at damer ikke skal ha full stilling. Jeg er stolt og glad for at vi er med på dette, sier Inger Lise. 

Helseministeren og lederne fra Helse og mestring small.jpg

På bildet (fra venstre): Milly Bente Nørsett (prosjektleder Moderningseringsprosjektet), Ida Lernes Hansen (seksjonsleder Helse og mestring), Ingvild Kjerkol (helseminister), Kristine Vitsø Bratset (seksjonsleder Helse og mestring) og kommunalsjef Helse, mestring og familie Inger Lise Waade. 

Helseministeren fikk også anledning til å ta en titt på Mulighetvogna

Helseministeren og Torben Mulighetsvogna small.jpg

På bildet: Torben Ness fra IKT-avdelingen viser frem Mulighetsvogna og fortalte litt om hensikten med det rullende "show-rommet" for velferdsteknologi og brannforebyggende utstyr.