Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
A A A

Avklaringer rundt innbyggerundersøkelsen om vindkraft

Publisert , Oppdatert 28. juni 2024
Illustrasjon: vindmølle

Illustrasjon: vindmølle

Det har vært flere spørsmål rundt gjennomføringen av undersøkelsen og vi skal nå forsøke å besvare disse: 

Spørsmål: “Jeg har ikke fått lenke på SMS og ønsker å delta i undersøkelsen”

Svar:  Mange har ikke mottatt SMS som gir direkte tilgang til å besvare undersøkelsen, og vi har gitt informasjon om hvordan en kan registrere seg for å motta lenke til undersøkelsen på denne siden. 

Spørsmål: “Jeg har registrert meg, men det står at jeg mottar lenke til undersøkelsen først i uke 28 (mandag 8. juli til søndag 14. juli)”

Svar: Heim kommune hadde den oppfatning at de som registrerte seg for å besvare undersøkelsen fikk lenken med en gang, men slik er det ikke. Sentio trenger tid for å undersøke at informasjonen om de som besvarer er korrekt (navn, nummer og lignende). De vil også gjennomføre duplikatsjekk for å se om det er noen som leverer flere ganger. 

Derfor stemmer det at de som ikke mottok SMS med direkte lenke til undersøkelsen, og som har registrert seg i etterkant, må vente til uke 28. 

Spørsmål: “Hva er aldersgrensen for å delta i undersøkelsen?”

Svar: Det er blitt informert om at alle over 15 år kan delta i undersøkelsen. Alle over 15 år, som ikke har mottatt undersøkelsen per SMS, kan derfor registrere seg ved å følge lenken som ligger på denne siden.