I april 2022 annonserte Heim kommune og Heim Næringsforening oppstart av en ett år lang fotokonkurranse der målet er å skape identitet i Heim gjennom bilder. Konkurransen blir delt opp i sesonger og det kåres tre vinnere per sesong. Temaet for den første sesongen var "vårstemning" og responsen var enorm. Engasjementet fortsatte under alle sesongene. Denne gangen var temaet "vinter" og vi kan nå kåre de tre siste vinnerne. 

Kommunen og HNF har mottatt mange flotte bilder som viser hva Heim har å by på fra vakre landskapsbilder til magiske øyeblikk mellom mennesker. Juryen, som består av ansatte i Heim Næringsforening, Heim kommune og NAV Heim, fikk den vanskelige oppgaven med å plukke ut de "beste" bildene, og stemmene er nå opptalt.

Denne gangen ble bildene fra Guro Vaag, Liv Bjerkes og Marte S. Otnes som er kåret til sesongens beste. Hver fotograf har vunnet et gavekort til en lokal bedrift til en verdi på kr. 1 000,-. Sesongens gavekort ble sponset av Hemne Sparebank, Heim Maritime og AquaGen, alle er medlemsbedrifter i Heim Næringsforening.

Vi takker for engasjementet fra alle som har sendt inn bilder og til bedriftene som har sponset gavekortene sammen med Heim kommune.

 


Du er bra nok (bildet er tatt på Sodin skole)
Fotograf: Guro Vaag
Kommentar fra juryen: Et veldig viktig budskap som viser både raushet og er inkluderende. Mange vil kjenne igjen stedet i bakgrunnen og bildet kan brukes i flere sammenhenger.

- Det er en elev ved Sodin som har skrevet lappen. Klassetrinnet hadde et prosjekt om å henge lappene opp i skolegården. Det skaper trivsel å gå og se på alle de flotte lappene, forteller Guro.

Guro Vaag - oppmuntring Sodin.jpg

 

Gutt på isen (bildet er tatt på Lomheia i Valsøyfjord)
Fotograf: Liv Bjerknes
Kommentar fra juryen: Et nydelig bilde med fine farger en en glad gutt. Det finnes mange gode aktiviteter for barnefamilier i Heim.
Liv Bjerknes - Lomheia i Valsøyfjord.jpeg.jpg

Juletreskog i Fjærvika
Fotograf: Marte Seter Otnes
Kommentar fra juryen: Bildet viser en fin familieaktivitet som skaper både vinter- og julestemning. Her er det mange gode detaljer fra snøflak på treene til sukkerspinn-skyer og barna som går i bakgrunnen. 
Marte S Otnes - jultreskogen Fjærvika 1.jpg