Tidligere har Arne Nøst og Signe Louise Aasen dekorert Stikk UT!- krusene og skålene. Nå vil vi overbringe stafettpinnen til en ny kunstner.

Jobben er ikke veldig godt betalt, men det når ut til et stort publikum. I 2023 hadde Stikk UT! 40 000 deltakere der alle som hadde gått sju turer eller mer kunne bestille krus i premie til seg selv. Vi selger omtrent 3000 krus og 2000 skåler i året. Vi håper å få presentert årets motiv og kunster på Stikk UT! -kartet som sendes ut til alle husstander i Møre og Romsdal + Heim kommune i Trøndelag siste uka i april. Det betyr at vi må sette 15.mars som frist på innsending av motiv. For den kunstneren som blir valgt ut, er det mulighet til forlengelse.

Foto: StikkUT! krus og skål ut i naturen
Foto: StikkUT! krus og skål ut i naturen
Foto: StikkUT! krus og skål
Foto: StikkUT! krus og skål

 

Om motivet og kunstneren: 
Konkurransen er åpen for både profesjonelle kunstnere og amatører. Motivet skal være relatert til friluftsliv Motivet må kunne overføres til trykk på porselen 

Slik deltar du 
- Last ned mal fra Porsgrund porselen her: skål og krus 
- Tegn inn ditt forslag til motiv, bruk 2-3 farger 
- Send inn sammen med en kort presentasjon av deg selv til Liv@stikkut.no 
- Innsendingsfrist 15. mars 

Utvelgelse og premie 
Ei prosjektgruppe bestående av Stikk UT! -ansvarlige i Friluftsrådene samt to Stikk UT! - kontakter fra kommunene velger ut motiv/ kandidat som skal lage årets motiv. Kunstneren som velges mottar kr.10.000,- i honorar for arbeidet i 2024.