Det er mange ulike workshoper som går parallelt denne kvelden. Man kan melde seg på til musikk, drama, kunst, film, konferansier eller ung arrangør.

Det er aldersgrense fra 10-20 år for å bli med på musikk, film, drama og kunstworkshopene, og 13- 20 år for å delta som ung arrangør eller konferansier.

Se invitasjonen under for mer info eller sjekk ut ukm.no/heim for info og påmelding.
Last ned invitasjon til UKM Workshop i Heim

Det er førstemann til mølla og påmeldingsfristen går ut den 27.februar.

UKM Heim lokalfestival 2023

Lørdag 11.mars kl.15:00 braker det løs i Hemnehallen med forestilling og utstilling.  
UKM er en flott anledning til å treffe andre, vise hvem du er, hva du kan og hva du liker å gjøre. Kanskje det blir begynnelsen på et eventyr. Uansett er det en opplevelse du ikke vil gå glipp av- og som du vil huske lenge. Det kan vi garantere!  
 
UKM er en møteplass hvor ungdom kan delta med alle slags kulturuttrykk.  Du kan for eksempel melde deg på med et musikkinnslag, dans, drill, kunst, foto, film, cosplay, et dikt, drama og mye annet. UKM er også stedet for deg som er interessert i å lære mer om det å lage festival eller  har lyst til å være med i nettredaksjonen  (sjekk ut vårt arrangement UKM Heim workshopkveld). Alle mellom 10 og 20 år kan delta på lokalfestivalen på scene eller utstilling. Man kan være med som ung arrangør og konferanser fra man er 13 år. (sjekk ut vår workshopkveld om du synes dette virker interessant).
 
Meld deg på via www.ukm.no/heim i dag.

Påmeldingen stenger den 6.mars 23:59. Frist for å levere kunst er den 6.mars på fritidsklubben avdeling Liabø, innen kl. 21:00, eller 7.mars innen kl.16:00, på kulØr’n. Bruker du backing track ber vi om lydfil på minnepinne. Samme innleveringsfrister, og steder gjelder.


Noen deltakere får representere kommunen på UKM-fylkesfestivalen som skal avholdes senere i vår. Deltakerne som sendes videre skal speile bredden i ungdomskulturen vår her i Heim.

 

For mer informasjon besøk www.ukm.no/heim.

Facebook: UKM Heim/UKM Heim lokalfestival 2023/UKM Heim workshopkveld