Hva opptar deg for tida?

Det er jo prosjektet jeg jobber med. Vi utvikler et aktivitetstilbud for ungdommer 18 – 30 år som står utenfor arbeidslivet/utdanning. Prosjektet heter «Et NAV, en kommune og et helthetlig tjenestetilbud» og går ut på utvikling av de sosiale tjenestene ved NAV Heim.Målet med prosjektet er å hindre utenforskap og tilby verdifull aktivitet i henhold til lov om sosiale tjenester i NAV. Vi har allerede gjennomført 21 aktivitetsdager. Aktiviteten foregår på KulØr’n på Kyrksæterøra. Som en del av tilbudet kan vi tilby alt fra bedriftsbesøk, økonomisk rådgivning, arbeidslivskunnskap, brettspill, Mario kartturnering og biljard, med mer. Det kan være et kortvarig tilbud for det som er på vei inn i annen aktivitet eller et mer langvarig tilbud til de som har behov for mer bistand. 

 

Fortell om den mest spesielle arbeidsdagen du har hatt?

Vi bestemte oss for at vi skulle ha et tilbud på julaften på KulØr’n. Vi var usikre på om noen kom til å møte opp, men det gjorde de! Vi hadde det kjempekoselig. Det var en koselig stemning, der vi pratet og spiste lunsj sammen. Jeg glemmer ikke den dagen.

 

Hva får deg til å le?

Det var for eksempel en aktivitetsdag der vi holdte på med quiz sammen med de unge voksne. Plutselig var det en intens diskusjon rundt poengtelling. Hele situasjon var artig, og det kom mange gode kommentarer. For en god stemning! Det er lenge siden jeg har fliret så mye. Det er jo banale ting som trenger ikke å være artig, men er artig likevel som får meg til å le. 

 

Hva gjør du om du får en uventet fridag?

Da setter jeg ikke på vekkeklokke. Jeg står opp selv når jeg vil. Jeg inviterer gjerne en venn på besøk eller dra på fjelltur.
 

Hva hadde du gjort om du vant en million?

Da hadde jeg tatt hele familien på ferie til utlandet. Da snakker vi storfamilien. Det er lenge siden vi har reist og alle savner det. Jeg tror at vi hadde satset på et sted i Afrika. Jeg reiste alene til blant annet Zanzibar og Sør-Afrika i 2004 på backpacking i en måned. Vært fint om de også kunne få oppleve det.
 

Hvem ville du gitt en blomsterbukett og hvorfor?

Jeg ville gitt blomster til min søster Anniken. Det fortjener hun virkelig. Hun har stilt opp for samfunnet som beredskapshjem. Hun har et stort hjerte og stiller alltid opp for andre til tross for at hun har det travelt selv.

 

Når du blir 80 år, hva vil du fortelle eventuelle barnebarn?

Det viktigste som jeg sier til mine er å være sosiale og være sammen med andre folk slik at du får ulike perspektiv på ting. Her mener jeg fysiske møter, ikke bare på sosiale medier og på Snap. 

 

Hva er det beste komplimentet du har fått?
Da jeg jobbet i barnehage som pedagogisk leder fikk jeg tilbakemelding fra de jeg jobbet sammen med at de satt pris på at de ble sett og hørt, at vi arbeidet som team. Jeg er vant og liker å jobbe i team og finne ut av ting sammen. 

 

Hvis du skulle gjort noe annet, hva ville du gjort?

Nå har jeg kommet på noe annet enn det jeg jobbet med tidligere. Nå gløder jeg for den jobben jeg har fått. Jeg må tenke nye tanker og teste ut nye strategier og arbeidsmetoder så å gjøre noe annet er det har jeg akkurat gjort.
 

Hva er det beste med å jobbe i Heim kommune?

Uansett hvor jeg jobber så må det være at jeg føler at jeg hjelper innbyggere i Heim kommune gjennom de arbeidsoppgavene jeg har og min kompetanse.
 

Hva kan du ikke leve uten?

Familie, venner og Veska mi! Jeg drar ingen plass uten veska. Der har jeg det jeg trenger, blant annet min mobil, mentholatum og servietter fordi jeg er alltid tett i nesen. 😊

Hvem skulle du helst sett i KulØr`n?
Henning Kvitnes. 

 

Fem favoritter:

Musikk: Country, Brad Paisley og Alan Jackson, generelt glad i musikk.

Mat: Det er så vanskelig å velge en rett, men jeg er glad i pasta.

TV-serie: Wisting og Furia

Uttrykk: Bestemor bruker ofte et uttrykk som jeg liker «Vi får ta en dag om sejnn».

Sted i Heim: Det må bli fjæresteinene til bestemor på Vennastranda eller Jensknubben. Det er frihet og ro opp på fjellet med en fin utsikt over fjorden mot Hitra. Du treffer ikke folk der. Jeg er opprinnelig fra Vennastranda.