Hva opptar deg for tida?
Forberedelse til «Kokkekamp» for 6.trinn i Mat og Helse, og kommende lønnsoppgjør for lærerne. Nå er det virkelig på tide at lærerne får et skikkelig lønnsløft for den viktige jobben de gjør, og ikke bare applaus og et klapp på skuldra.

 

Fortell om den mest spesielle arbeidsdagen du har hatt?
Tjukk speilblank stålis på Rovatnet for noen år siden, og nesten hele Sodin skole ut på glatta med skøyter og spark. Det var en helt spesiell naturopplevelse for store og små. Krysser fingrene for at menneskeheten klarer å snu de store endringene vi ser i klimaet, og at vi en gang i framtiden atter kan få stabile og kalde vintre igjen.
 

Hva får deg til å le?
Når Manchester United, Tottenham og Arsenal har tapt, og vi får skikkelig ”go-stemning” blant lærerkollegene her på Sodin 😊. Når det er sagt så har stemningen vært heller laber så langt denne sesongen/skoleåret. Satser på at det blir mye latter og glede utover våren.

 

Hva gjør du om du får en uventet fridag?
Det avhenger av vær og føreforhold. Gjerne en tur til fjells, men en lang og deilig sykkeltur i godt vær gjør også susen.
 

Hva hadde du gjort om du vant en million?
Slettet all gjeld før pensjonisttilværelsen tar til.
 

Hvem ville du gitt en blomsterbukett og hvorfor?
Rektor Siv. Fordi hun snart slutter og går over i ny jobb i kommunen, men også for den formidable jobben hun har gjort gjennom en årrekke som rektor på Sodin skole.
 

Når du blir 80 år, hva vil du fortelle eventuelle barnebarn?
At den store kjærligheten finnes der ute, men plukk den opp når den kommer i din vei selv om den kan være både bratt og kronglete.

 

Hva er det beste komplimentet du har fått?
Da jeg gikk på lærerskolen i Bodø hadde jeg begynt å bli tynn i håret, og fikk litt tyn for dette av «gode» kompiser. Da var det en jente som sikkert tenkte at jeg tok dette litt tungt, og sa at det ikke var så farlig med hårtapet fordi jeg hadde så fin hodefasong. Etter det var det bare å rake av seg fjonene som var igjen.
 

Hvis du skulle gjort noe annet, hva ville du gjort?
Startet AS kapasitetshjelp med snekring og vedlikehold av fjellhytter som spesialfelt.

 

Hva er det beste med å jobbe i Heim kommune?
At jeg har hatt en trygg god jobb å gå til helt siden jeg startet på Sodin skole, og ikke minst et arbeidsmiljø som er inkluderende og gode kolleger som stiller opp i både gode og mer vanskelige dager. Jeg har fått tatt videreutdanning i fagfelt jeg har spesiell interesse for, og er glad for at kommunen ser at faget M&H er et meget viktig fag i grunnskolen både i et folkehelseperspektiv og som motvekt mot alle teoritunge fag som etter min mening i for stor grad preger skolen i dag.
 

Hva kan du ikke leve uten?
Kjæresten min, hytteliv i Beiarn og en Liverpool-seier i ny og ne.
 

Hvem skulle du helst sett på scenen?
Rammstein uten tvil.

 

Fem favoritter:

  1. Musikk: Rammstein
  2. Mat: Poke-salat
  3. TV-serie: Breaking Bad
  4. Uttrykk: «I like heavy metal (football) more»
  5. Sted i Heim: Rovatnet, gjerne frosset til speilblank stålis