Hva opptar deg for tida?

Jeg spiller el-gitar som hobby. Det har jeg gjort siden ungdomsskolen. Det er godt å koble av og spille litt. Ellers har jeg nettopp kjøpt meg hus og planlegger oppussing. Det ligger i boligfeltet på Ytre Snillfjord, så det blir spennende.

 

Fortell om den mest spesielle arbeidsdagen du har hatt?
Jeg jobbet i hele jula. Vi var spent på hvordan pasientene ville oppleve høytiden. Vi brukte mye tid på å pynte og gjøre det koselig. Vi serverte julemat. Pasientene på Kårstua kan være noe urolige, men under middagsserveringen så var det en meget spesiell og god stemning. De koste seg og mimret om gamle juletradisjoner.

 

Hva får deg til å le?

Det kan være morsomme kollegaer som finner på noe tull eller artige kommentarer på nett eller Youtube-videoer. Jeg flirer ofte av mine kollegaer. Det er viktig at man kan støtte seg på kolleger. Det er artigere å dra på jobb nå du vet at det er et godt arbeidsmiljø.
 

Hva gjør du om du får en uventet fridag?

Er det godvær så drar jeg på fjellet. Vi bor ved fjellet. På 40 minutter er vi på toppen og ser utsikten over Snillfjord. Ellers så slapper jeg av hjemme og gamer eller spiller gitar.
 

Hva hadde du gjort om du vant en million?

Jeg ville ha brukt noe av det til å kjøpe en ny gaming-pc, satt noe i banken og brukt noe på huset som jeg pusser opp.
 

Hvem ville du gitt en blomsterbukett og hvorfor?

Den ville jeg gitt til min kollega Kristine Heimsbakk. Jeg kunne ikke ha klart meg uten henne. Når det er tøffe dager så er det godt å noen å henge seg på, spesielt som nyansatt. Hun har mye erfaring.
 

Når du blir 80 år, hva vil du fortelle eventuelle barnebarn?

Jeg vil fortelle dem at de må gripe dagen, passe på seg selv og sine nærmeste. Vil lever bare en gang og må bruke tiden godt.
 

Hva er det beste komplimentet du har fått?

Jeg får mye skryt for den jobben jeg gjør på helsesenteret. Det er artig å få høre at jeg gjør en god jobb. Det motiverer meg og gjør at jeg gleder meg til å dra på jobb.

 

Hvis du skulle gjort noe annet, hva ville du gjort?

Jeg tenkte egentlig å bli biolog fordi jeg er interessert i vitenskapsdelen av ting. Forskning er interessant.
 

Hva er det beste med å jobbe i Heim kommune?

Jeg synes at det er en veldig fin plass å bo. Jeg er oppvokts her. Jeg er kjent med bygda og det er lett å etablere seg når du har omgangskretsen din her. Heim har alt man trenger. Jeg trives på landet der jeg har både natur og stillhet rundt meg. Å jobbe i Heim betyr at du er litt innom alt. Du får bruke kompentansen din. 

Hva kan du ikke leve uten?

Det må være Grandiosa, musikk, venner og familie
 

Hvem skulle du helst sett i KulØr`n?
Alter Bridge – Alternativt metal band fra USA

 

Fem favoritter

Musikk: Sleep Token – metal band fra England som blander rolige vokaler med heavy gitar og trommer

Mat: Pappa sin Sheperd’s pie!

TV-serie: Animeserien Mob Psycho 100

Uttrykk: Rock 'n' roll ain't noise pollution 

Sted i Heim: Forrabukta hos mamma og pappa. Der er det fin utsikt mot fjella og sjøen.