Hva opptar deg for tida? 

Som andre er jeg opptatt av pandemien, men også nedbemanningen innen renhold som får store konsekvenser for oss renholdere. Utenom det så er det familie som jeg er mest opptatt av. Jeg er veldig glad i mine barn og barnebarn.

Fortell om den mest spesielle arbeidsdagen du har hatt? 

Den mest spesielle arbeidsdagen var da hele Norge ble stengt ned på grunn av pandemien. Vi fikk beskjed om å avslutte arbeidsdagen.  Bare det aller nødvendigste ble opprettholdt. Dette var noe nytt og vi visste lite om hvordan situasjonen ble videre. 

Hva får deg til å le? 

Barnebarna og alle de morsomme kommentarene fra barna i barnehagen. Du får høre litt! Jeg liker å gå på revy og Kveli Rånes Bremseth er nok favoritten. 

Hva gjør du om du får en uventet fridag? 

Da går jeg tur med hunden min Ada. Vi er glade i å gå i fjellet spesielt om høsten. Ellers drar vi på hytta som ligger i Gjemnes kommune. 

Hva hadde du gjort om du vant en million? 

Jeg hadde spandert på mine barn og barnebarn. Så hadde jeg tatt en tur til Gran Canaria om høsten for å komme til varmere strøk. 

Hvem ville du gitt en blomsterbukett og hvorfor? 

Da ville jeg gitt den til Vibeke Nather-Aaferli for hennes engasjement for oss renholdere. 

Når du blir 80 år, hva vil du fortelle eventuelle barnebarn? 

Jeg vil gjerne fortelle dem om hvordan ting var før i tiden og om hvor fort utviklingen har gått siden jeg selv ble født. Da jeg var yngre, fortalte min bestemor meg om hva hun hadde opplevd i livet og det satt jeg stor pris på.  

Hva er det beste komplimentet du har fått? 

Da de på barnehagen sa det var godt å se meg tilbake og at de hadde savnet meg etter den første nedstenging. Da hadde jeg ikke vært der på nesten 4 måneder fordi vi ble plassert på andre steder en stund. 

 Hvis du skulle gjort noe annet, hva ville du gjort? 

Jeg er veldig glad i barn så det måtte være noe innenfor det.  

Hva er det beste med å jobbe i Heim kommune? 

Det er å bli kjent med andre medarbeidere. Jeg jobber mye alene så da setter jeg pris på møter, kurs og sammenkomster med de andre renholderne. Men det er spesielt artig å komme i barnehagen. Det er artig å bli kjent med de ansatte og barna. Jeg får følge barna fra de begynner i barnehagen til de starter på skolen. De er så tillitsfulle, og det er veldig koselig å prate med dem. De ansatte i barnehagen er en trivelig gjeng, og jeg satt pris på å bli invitert på sommeravslutning på Valsøya.   

Hva kan du ikke leve uten? 

Mannen min, barn og barnebarn. Han stiller opp og støtter meg. Er det snakk om ting så må det være mobilen!  

Hvem skulle du helst sett i KulØr`n? 

Eva Weel Skram. Flink sanger og fine tekster en kan kjenne seg igjen i.

 

Fem favoritter: 

Musikk: Eva Weel Skram 

Mat: Kyllinggryte 

TV-serie:  Neste sommer, Hjem til jul, Stjernekamp, Hver gang vi møtes 

Uttrykk: Det er bedre å være pessimist enn optimist. Da blir du ikke skuffet, heller positivt overasket.  

Sted i Heim: Fjærvika. Det er en utrolig fin plass, en perle om sommeren med en fin sandstrand og et trivelig sted for barna å bade. Det er nært sjøen og det finnes gode muligheter for fisking.