Ansatt i Heim kommune siden: Startet som lærling på Sodin skole i 2011. Etter det har jeg vært vikar i flere år imellom graviditeter. Nå er jeg vikar på Vinje barnehage mens jeg holder på med bacheloren i barnehagelærerutdanningen. Håper selvfølgelig på fast jobb etter endt utdanning!

Hva opptar deg for tida?

Det er mye skole for tiden. Skriver som sagt en bacheloroppgave, og skal snart ut i praksis. Er trebarnsmor, så mye av tiden går med til barna. Vi drar mye ut i frisk luft, og jeg er veldig glad i fjellturer. Jeg og mannen min (Anders) giftet oss nettopp, så vi er litt som nyforelskede igjen. Nå er han på jobb på Hurtigruta, og jeg gleder meg til å se han igjen.

Fortell om den mest spesielle arbeidsdagen du har hatt?

Hver dag på jobb er unik. Ungene lever her og nå, og det er det som er veldig givende med å arbeide i en barnehage. De har så mange livlige historier og artig syn på ting. Dette er noe vi voksne mister over tid, og det er morsomt å få sett ting ut i fra barnas perspektiv, og få lov til å være litt barnslig igjen. Det kan være stressende dager, men alt i alt er det bare positivt å jobbe i barnehage, hvor en føler mye på kjærlighet til barna.

Hva får deg til å le?

Latteren henger løst her, og jeg kan vel sies å ha dårlig humor. En god vits eller kommentar slår aldri feil. Jeg kan le til jeg skriker. Det er mye gode kommentarer fra barna i barnehagen.

Hva gjør du om du får en uventet fridag?

Da pakker jeg sekken og drar på fjelltur. Veldig glad i Myrafjellet, mest fordi det er rett ved der jeg bor. Dalemsfjellet er jeg også glad i, når det gjelder å komme seg ut raskt. Ruten er jo den mest magiske toppen, med veldig fin utsikt. Det er jo utsikten som er premien når en kommer til toppen.

Hva hadde du gjort om du vant en million?

Da hadde vi sikkert kjøpt oss en seilbåt. Har blitt smittet av båtlivet etter jeg ble sammen Anders (som er styrmann). Har en plan om å kjøpe oss seilbåt når vi blir pensjonister og seile rundt i varmere strøk.

Hvem ville du gitt en blomsterbukett og hvorfor?

Ville gitt den til mamma og pappa. De er så gode til å hjelpe meg når jeg er hjemme alene med barna. De trør til ved alle døgnets tider, og deres hjelp er god å ha i en hektisk hverdag.

Når du blir 80 år, hva vil du fortelle eventuelle barnebarn?

Må ha troen på seg selv, og at de kan få til det de vil. Leve livet slik de har lyst til å leve det.

Hva er det beste komplimentet du har fått?

Blir veldig glad når jeg får skryt for å være en god mor. Setter ungene mine høyt.

Hvis du skulle gjort noe annet, hva ville du gjort?

Hadde en drøm om å være jordmor da jeg var yngre. Jeg måtte uansett ha jobbet med folk, det er noe jeg synes er veldig givende.

Hva er det beste med å jobbe i Heim kommune?

Trives kjempegodt med kollegaene mine på Vinje barnehage, og det å jobbe med barn. Kjempefine turmuligheter for barnehagen er heller ikke feil.

Hva kan du ikke leve uten?

Kan ikke se for meg et liv uten barna mine.

Hvem skulle du helst sett i kulØr`n?

Brad Paisley, selv om det ikke er kjempesannsynlig at han kommer hit.

 

Fem favoritter:

Musikk: Brad Paisley, Carrie Underwood og Bon Jovi.

Mat: Anders sin lasagne

TV-serie: Game Of Thrones

Uttrykk: Det kanj gå bra å!

Sted i Heim: Spjøtvollan (Solsiden City).