Hva opptar deg for tida?

Det som opptar meg for tiden er at vi er på vei inn i et nytt skoleår på kulturskolen. Vi skal ønske både gamle og nye elever velkommen!  Jeg og kollegaene mine gleder oss til å møte alle sammen, og til å fordype oss i ulike kunstneriske disipliner sammen med dem. Vi holder nå på å forberede høsten. Det er litt av hvert som skal foregå. Vi skal blant annet arrangere en flott UKM- lokalfestival i oktober, vi skal ha Aladdin-forestilling med drama- og danseelevene, konserter, og utstillinger med mer. I tillegg er vi spente på byggingen av nybiblioteket på enden av kulØr’n. Det blir flott å få samlet enheten mer og vi ser frem til å skape enda mer liv i enden av Øragata.

 

Fortell om den mest spesielle arbeidsdagen du har hatt?

Ingen dag er lik på kulturskolen, men hvis jeg skal trekke frem én dag som var betydningsfull, så må det være da vi endelig fikk ha forestilling i samfunnshuset igjen, i desember i fjor. Det var stas! 

 

Hva får deg til å le?

Velplassert ironi og en kjapp replikk kan være artig. Selvironi er også viktig.

 

Hva gjør du om du får en uventet fridag?

Da sover jeg nok litt lenger enn vanlig. Drikker en kopp kaffe eller to i rolig tempo. Etter det tar jeg på meg turskoene og kommer meg ut i naturen. En perfekt avslutning på en sånn dag er litt god mat og drikke.

 

Hva hadde du gjort om du vant en million?

Da hadde jeg kjøpt bolig. 

 

Hvem ville du gitt en blomsterbukett og hvorfor?

Den ville jeg gitt til de ansatte på fritidsklubben som skaper et flott tilbud til ungdommene. 

 

Når du blir 80 år, hva vil du fortelle eventuelle barnebarn?

Jeg vil fortelle de at det viktigste er å prøve, gjennom å feile kommer læring. Man trenger ikke å ha alle svar eller en fasit; men man bør våge å utforske, og utfordre seg selv.  
 

 

Hva er det beste komplimentet du har fått?

Da jeg var ganske fersk i undervisningsgamet og en elev kom til meg og sa at han følte seg sett og følte mestring. Det var betydningsfullt for meg.

 

Hvis du skulle gjort noe annet, hva ville du gjort?

Jeg synes både kriminologi og psykologi er veldig interessant, så da måtte det nok blitt noe innenfor et av de fagfeltene- eller kanskje en kombinasjon.
 

Hva er det beste med å jobbe i Heim kommune?

Det må være at Heim kommune satser på kultur, og at det er så mange engasjerte personer som jobber i kulturenheten. Jeg vil gjerne også trekke frem det positive med at det er kort kommunikasjonsvei for å finne ut av noe, og gjøre ord om til handling.

 

Hva kan du ikke leve uten?

Kaffe.
 

Hvem skulle du helst sett i KulØr`n?

Melody Gardot. 

 

Fem favoritter:

Musikk: Hvor lang tid kan jeg få?  Kommer med mye klassisk musikk i bagasjen, men digger alt fra Tom Waits, Cohen, Roy Orbison til Madrugada, Queen, Billie Eilish, Nina Simone, Ane Brun og mye mye mer….

Mat:  Har en liten forkjærlighet for asiatisk mat. 

TV-serie:  Er glad i true crime og spionserier.

Uttrykk: Vanskelig å si her og nå smilje emoji_20x20.png .

Sted i Heim: Mange flotte steder i Heim, men ett fint sted er Vågfjellet.