Hva opptar deg for tida?

I slutten av juli er det Fosskonserten der jeg sitter som styreleder. Det er også viktig for meg å fokusere på drift av Otnesbrygga. I forhold til jobb så er det relativt rolig nå pga ferie avvikling, men etter sommeren drar vi i gang med prosjektet "Lys i gamle hus". Det er også mye spennende som skjer i næringslivet med flere nye, potensielle grundere som har spennende ideer innenfor reiseliv. Det er fantastisk å følge de og kunne bidra.    

 

Fortell om den mest spesielle arbeidsdagen du har hatt?

Jeg hadde nettopp begynt i Halsa som leder for voksenopplæring og integrering og skulle presentere meg selv. Det med å snakke med minoritetsspråklige var uvant for meg. Jeg kom ikke på å snakke sakte og tydelig. Etter en stund så skjønte jeg at ingen forstod hva jeg sa. Alle så på meg, men de var så høflige at de sa ingenting. Jeg har lært mye siden den tiden og det var en veldig lærerik og givende jobb.
 

Hva får deg til å le?
Jeg er glad i spontane, treffende kommentarer med litt ironi. Det den hverdagslig humor som får meg til å gapskratta.

 

Hva gjør du om du får en uventet fridag?

Da jobber jeg hjemme med hus og gård. Det er stadig nye prosjekter. Jeg har en alt for stor hage og ikke minst en hytte som må vedlikeholdes.
 

Hva hadde du gjort om du vant en million?

En million, det er kanskje for lite :-) . Neida, da hadde jeg spandert på en lukusferie for mine barn. Det må være et varmt sted langt bort, for eksempel Maritius eller Australia.
 

Hvem ville du gitt en blomsterbukett og hvorfor?

Jeg ville gjerne gitt en bukett til alle som stiller opp for andre som frivillige. De fortjener blomsterbuketter ad mass.

 

Når du blir 80 år, hva vil du fortelle eventuelle barnebarn?

Jeg vil fortelle dem at de må finne noe de liker å holde på med og at det er viktig å være interessert i verden rundt seg. Vi må bry oss om andre og ikke blir selvsentrert. 

 

Hva er det beste komplimentet du har fått?

Jeg tar det som kompliment at mine to barn som er oppvokst og bor i Sverige velger å tilbringe sine ferier med meg som en familie i Heim. Det betyr mye for meg og jeg er takknemlig for det. 

 

Hvis du skulle gjort noe annet, hva ville du gjort?

Jeg har utdanning og profesjonell bakgrunn innenfor økonomi. Jeg tror jeg hadde søkt meg jobb innenfor dette.

 

Hva er det beste med å jobbe i Heim kommune?

At det er mange muligheter, mye spennende som skjer og engasjerte folk.
 

Hva kan du ikke leve uten?

Bilen min, det er viktig for en som kjøre mye frem og tilbake mellom to kontoer. Netflix ligger også høyt oppe lista.
 

Hvem skulle du helst sett i KulØr`n?

Erlend Ropstad, er min desidert favoritt for tiden. Jeg har sett han på konsert før, men det hadde vært artig å få han til å komme Heim.
 

 

Fem favoritter:

Musikk: Jeg liker godt rock, punk rock og pop musikk generelt.

Mat: Jeg blir lykkelig hvis jeg får sett meg ned med krafkar ost fra Tingvollost, kjeks og Sauternes-vin

TV-serie: For tiden så er det Peaky Blinders. Ellers liker jeg krim og britiske herrskapsserier som f.eks Downtown Abbey.

Uttrykk: Det er lugnt – Det er greit og rolig. No problem.

Sted i Heim: Valsøyfjord. Det er et veldig fint sted og spesielt på den måten at det er vei langs fjorden. Det er både industri, landbruk, holmer og fine fjell. Vi har litt av alt rett utenfor døren.