Hva opptar deg for tida?

Arbeidsmessig så er jeg opptatt av fastlegemangelen. Dette er noe som bekymrer meg. Hva kan vi gjøre for å bedre rekruttering? Det er spesielt viktig å rekruttere yngre leger og LIS leger (turnusleger). Jeg vil gjerne overtale dem til å se gleden i fastlegeyrken. Jeg ønsker å sette på dagsordenen hvor viktig fastlegeyrket er for å ikke skape store forskjeller i samfunnet og mellom by/distrikt.

 

Fortell om den mest spesielle arbeidsdagen du har hatt?

Det må være da jeg feiret min 30 årsdag i mottakelsen ved Molde Sykehus. Dette ble en av de travleste, men koseligste vaktene jeg hadde i løpet av Lis-1tiden(turnustiden)

 

Hva får deg til å le?

Det må være spontane practical jokes, og så ler jeg mye av Dag Otto Lauritzen. Han tar seg selv veldig lite høytidelig og vil alle godt.

 

Hva gjør du om du får en uventet fridag?

Da drar jeg på fjelltur, helst enn av Stikk UT turene i kommunen. Anbefaler alle å ta turen til Hennafjellet for å se solnedgangen. Ellers er Botnavatnet og Møkkelfjellet også favoritter.

 

Hva hadde du gjort om du vant en million?

Det hadde nok godt til investering i hus, men en liten ferietur hadde vel alle unt seg.

 

Hvem ville du gitt en blomsterbukett og hvorfor?

Jeg ville gitt blomsterbuketten til min kollega Hanne. Hun er en god kollega og vi er avhengie av hverandre i jobben. Dessuten er hun et skikkelig JA-menneske og alltid imøtekommende.
  

Når du blir 80 år, hva vil du fortelle eventuelle barnebarn?

At de må nyte hver en dag, utfordre seg selv og tørre å kaste seg uti i det ukjente. Vi bekymrer oss så alt for mye, og det er bortkastet tid.

 

Hva er det beste komplimentet du har fått?

De beste komplimentene har jeg fått er fra pasienter som synes jeg er lett å snakke med. Jeg ønsker at det skal være rom for å ta opp alle typer problemstillinger, små som store.

 

Hvis du skulle gjort noe annet, hva ville du gjort?

Det er et vanskelig spørsmål. Jeg hadde nok ønsket å jobbe med noe aktivt og kanskje i kombinasjon med vanskeligstilt ungdom. Alle har godt av å tilhøre et miljø. 

 

Hva er det beste med å jobbe i Heim kommune?

Jeg setter veldig pris på kollegaene ved Halsa legekontor. Dessuten er Heim kommune en underkommunisert fin og unik kommune sett fra naturen sin side. Her har vi fin skjærgård, lange fjorder og høye fjell. Det er noe helt spesielt over det, og noe vi MÅ vise frem.

 

Hva kan du ikke leve uten?

Balansen jobb/fri. For mye av det ene eller andre er ikke bra 

 

Hvem skulle du helst sett i KulØr`n?

Jeg ville sett Lars Berrum på scenen. Berrum er en kjent komiker med bakgrunn i sykepleier-yrket. 

 

Fem favoritter:

Musikk: Coldplay og U2. Jeg har sett begge i konsert og skal faktisk til Paris i sommer for å se Coldplay igjen!

Mat: Grillmat og sjømat på sommerdager!

TV-serie: Sopranos.

Uttrykk: Ittno som kjæm tå sæ sjøl

Sted i Heim: Hjemme på brygga på Høgset