Hva opptar deg for tida?
I og med at det er vinter så er jeg noe opptatt av å kjøre slalåmski. Er det bra skiføre og langhelg så drar jeg gjerne til mitt favorittanlegg som er i Oppdal. Har jeg kun tid til en dagstur blir det Surnadal Alpinsenter. Ellers liker jeg å spille online med venner.

 

Fortell om den mest spesielle arbeidsdagen du har hatt
Det var ganske spesielt når korona først startet. Hjemmekontor var litt nytt for meg og for andre i kommunen. Det var en økning i henvendelser i starten. Mange ansatte måtte lære seg andre måter å koble seg opp på. Vi måtte bli vant til å sitte mer alene da vi ikke kunne møtes på jobb som tidligere.  Ja, og det var også den dagen Torben pranket med «ny mobil». Jeg skulle få ny mobiltelefon gjennom arbeid, men når jeg åpnet esken så la det en gammel, utdatert mobil i esken.

 

Hva får deg til å le?
Det er mye forskjellige. Jeg liker blant annet komediesitcom, for eksempel, Modern family, Friends, og Community. Folk som ender opp i artige situasjoner.

 

Hva gjør du om du får en uventet fridag?
Får jeg en uventet fridag så benytter jeg muligheten til å slappe av og se en film. Da må det være en komedie, krim eller actionfilm.

 

Hva hadde du gjort om du vant en million?
Jeg kjenner at det frister å reise til utlandet. Jeg tror jeg ville ha spandert på en kompistur til enten USA eller Japan. Vi ser så mye om USA i media og jeg har lyst til å oppleve det selv. Jeg har en kompis som har vært i Japan og han har anbefalt landet som reisemål. 

 

Hvem ville du gitt en blomsterbukett og hvorfor?
Er det ikke morsdag snart? Jeg ville ha gitt en blomsterbukett til min mor. Jeg er veldig takknemlig for alt hun har gjort opp gjennom oppveksten og for alt hun fortsatt gjør for meg. 

 

Når du blir 80 år, hva vil du fortelle eventuelle barnebarn?
Pass på at det er toalettpapir FØR du setter deg ned.
 

Hva er det beste komplimentet du har fått?
Det er alltid fint å høre at jeg har et fint smil. 😊
 
 

Hvis du skulle gjort noe annet, hva ville du gjort?
Hvis jeg ikke har jobbet innenfor IKT så tror jeg kanskje jeg kunne ha blir elektriker. Det virker som et spennende yrke.

 

Hva er det beste med å jobbe i Heim kommune?
 Det er kort vei til arbeidsplassen og ikke minst fordi det er mye bra folk som jobber i kommunen.

 

Hva kan du ikke leve uten?
Jeg hadde hatt det vanskelig uten data og bøker. I tillegg til at jeg er veldig datainteressert og jobber innenfor IKT leser ganske mye. Livet hadde vært kjedelig uten.

 

Hvem skulle du helst sett på scenen?
Dagfinn Lyngbø som er en standup-komiker. Jeg har aldri sett han på scenen før.

 

Fem favoritter:

Musikk: Alt mulig!

Mat: Pizza. Det som er så fint med pizza er at det er masse forskjellige kombinasjoner man kan prøve.

TV-serie: Breaking Bad

Uttrykk: Jeg har ikke noe favoritt uttrykk som jeg kommer på

Sted i Heim: Betna fordi jeg har bodd der store deler av livet mitt. Liker meg ved sjøen.