Hva opptar deg for tida?

Det er vår nå per definisjon. Da er jeg opptatt av å ordne alt klart til vår både i jobbsammenheng og privat. Det er snart 17. mai og vi ønsker å få ting på stell.

 

Fortell om den mest spesielle arbeidsdagen du har hatt?

Det er ikke noe som har skilt seg ut, men vi er spente på kommunens overtakelse av svømmehallen Halsa fra entreprenøren. Det er TLM som har ansvar for teknisk drift av svømmehallen. Det har vært spennende å få den opp å gå for publikum og det er mye som kan skje.
 

Hva får deg til å le?

Det kan være en god practical joke. Jeg er en av dem som ler når andre sklir på blankisen. For meg så er det hverdagshumoren som teller.
 

Hva gjør du om du får en uventet fridag?
Hvis det er på høsten så drar jeg på jakt. Ellers er det sannsynlig at jeg tar en tur på Rognskogfjellet der jeg har hytte. Ellers drar jeg på fjelltur.

 

Hva hadde du gjort om du vant en million?

Da hadde jeg brukt noe penger på ungene. Selv om begge er voksne, er det fint å kunne hjelpe dem. Resten har sikkert gått til dagligdagse utgifter eller så har jeg satset på å komme i gang med paragliding igjen. Jeg har flyverlisens og utstyr, men dette er en hobby som krever en god del vedlikehold.
 

Hvem ville du gitt en blomsterbukett og hvorfor?

Da hadde jeg gitt den til min mor. Hun er alltid der for meg. Det er også hun som forer meg med mat. Veien til mitt hjerte går gjennom magen .
 

Når du blir 80 år, hva vil du fortelle eventuelle barnebarn?

Finn deg en hobby og kom deg ut og reis mens du er ung.
 

Hva er det beste komplimentet du har fått?

På en Valentines dag fikk jeg blomsterbukett fra min datter. Hun synes at jeg også fortjente oppmerksomhet og ville vise meg hvor glad i meg hun er.

 

Hvis du skulle gjort noe annet, hva ville du gjort?

Jeg ville vært høvding, tror jeg.
 

Hva er det beste med å jobbe i Heim kommune?

Det må være allsidigheten med den jobben jeg har. Det er ikke to dager som er like. Arbeidsoppgavene er spennende og varierte. Du er selvstendig satt i system.
 

Hva kan du ikke leve uten?

Jeg kan ikke leve uten å komme ut på jakt. Jeg trives med den spenningen med å lykkes. Det er en fin sosial stemning med de jeg drar på jakt med. Hele foredlingsprosessen. Vi er opptatt av å bruke hele dyret.
 

Hvem skulle du helst sett i KulØr`n?
Jeg synes at det er artig å se på for eksempel russerevy. Jeg liker best å se på folk jeg kjenner personlig. Det er spesielt artig å se på hva ungdommer får til i lag. Når du kjenner den som skal på scenen så får du oppleve den gleden og spenningen de har med å gå på scenem.

 

Fem favoritter:

Musikk: Blues musikk.

Mat: Jeg spiser nesten alt, men favoritten må være pizza!!

TV-serie: Backstrøm, Hamilton, Kompani Lauritzen

Uttrykk: Kom dokker ut!

Sted i Heim: Rognskogfjellet, der jeg har hytta. Det er heimplassen min og der jeg drar på jakt.