Synliggjøring av tomtene

Vi har flere tomter i attraktive boligfelt over hele Heim, og skilting kommer på alle disse stedene. 

Grøtnes

området Grøtnes finnes flere skjulte perler. Ordfører, varaordfører og kommunedirektøren var på befaring på en av tomtene som i disse dager ryddes, og som snart vil markedsføres aktivt.

Her er det førstemann til mølla!

Befaring Grøtnes.jpg

På bildet: Det er den lokale entreprenøren Ivar Haugen som har fått oppdraget med å rydde tomten. Han regner med den er ferdig ryddet tidlig i uke 34. Ordfører Odd Jarle Svanem, varaordfører Marit Liabø Sandvik og kommunedirektør Ola Morten Teigen dro på en impulsiv befaring og syntes å være svært fornøyd med resultatet så langt. Som dere ser på bildet har tomten meget god utsikt og gode solforhold. 

Varaordfører Marit sjekker at utstyret er i orden.jpg

På bildet: Varaordfører Marit Liabø Sandvik sjekker at utstyret er i orden. 

Halsahagen

I Halsahagen er det flere ledige boligtomter i et allerede etablert boligfelt. Planen er at Heim kommune bygger en attraktiv bolig på en av disse tomtene så raskt som mulig, for deretter å legge denne ut for salg. Her blir det altså snart mulighet for å kjøpe et ferdigbygd kompakthus med tre soverom og utsikt over fjorden. Prisen blir etter selvkostprinsippet. 

Drømmebolig halsahagen 1 small.jpg

På bildet: Halsahagen. Denne utsikten må være god å våkne til. Ta kontakt med kommunen dersom dette ser interessant ut. 

Betna

På Betna er det også flere ledige tomter i et attraktivt boligfelt. Området er meget barnevennlig, og er omgitt av vakker natur med gode turmuligheter både til lands og til vanns. 

Arbeid i gang i Betna small.jpg

På bildet over: Øyvind Engvik, Ola Morten Teigen og Odd Jarle i gang med å få opp skiltet på Betna. 

Tid til å slå av en prat med forbipasserende small.jpg

På bildet over: Det ble tid til å slå av en prat med forbipasserende i boligfeltet på Betna. Damene hadde nylig gått en kjempetur i nærområdet. 

Trøa

De mest sentrale tomtene i Halsaområdet er de i området Trøa på Liabø. Her er det umiddelbar nærhet til butikk, restaurant, skoler og barnehager. 

Odd Jarle og skiltet på Trøavegen (Liabø).jpg

På bildet: Odd Jarle river spettet opp fra bakken ved Trøavegen på Liabø, og anser jobben som vel utført.