Hva gir Kommunekart deg som innbygger?

Kommunekart gir deg lett tilgang til kart-relatert informasjon du som innbygger kan ha glede av. For deg som bor i Heim kommune som har tatt i bruk denne løsningen, får du i tillegg tilgang til detaljerte kartdata. Dette kan være fine turområder, kommunens reguleringsplaner, eiendomsinformasjon eller godkjente bygg og tiltak.

Disse dataene kan være meget nyttige for deg dersom du for eksempel skal bygge noe på eiendommen din. Du kan selv finne svar på mye, uten at du må ringe til en saksbehandler i kommunen.

Hva gir Kommunekart deg som en kommune?

Kommunekart gir dine innbyggere og kommunens turister en super mulighet til å finne relevant informasjon uansett hva man er på jakt etter. Dersom en innbygger skal bygge på tomten sin kan de ved hjelp av data dere tilgjengeliggjør finne svar på mange spørsmål på egenhånd. Dette gjør at kommunens saksbehandlere kan konsentrere seg om sine oppgaver og redusere antall henvendelser.

Det at kommunen deler sine data gjør at innbyggeren opplever kommunen som lettere tilgjengelig.

Turister vil også føle seg velkomne, og de kan lett finne frem til severdigheter da det er presentert og tilgjengeliggjort i kartet.