Kommunestyret i Heim har vært rause med bidrag også i år. Hele 200 000 kroner skal konverteres til gavekort, som skal komme innbyggere med økonomiske utfordringer til gode. Om næringslivet eller noen andre har lyst til å bidra til flere gavekort i år, er det bare å ta kontakt - så snart som mulig. Disse fordeles til de som trenger det i samarbeid med NAV – Flyktningetjenesten – barnevern og psykisk helse og rus. 

Det kan i tillegg til de får levert ut til gjennom nevnte samarbeid, være flere som trenger litt ekstra hjelp til jul.  Gavekort med verdi 500,- kan for disse hentes på Frivilligsentralene på Kyrksæterøra og Liabø. Er det vanskelig for deg å stikke innom, kan du ringe, så finner vi gode løsninger på de fleste utfordringer.

Julegaveaksjonen 2023 er godt i gang. Vi tar fortsatt imot julegaver fra publikum, som skal leveres rundt omkring i kommunen vår i god tid før julefeiringa. Vi er særlig på jakt etter gaver til barn i alderen 8-18 år, og til enslige voksne. Denne uka er siste frist for innlevering, og vi sitter klare alle mann på sentralen for å ta imot og sortere før utlevering.

Det er også tilbud om julefeiring på Halsa Frivilligsentral på Liabø. Med ribbe og godt tilbehør, dessert, kaffe og godbiter, ligger det an for en trivelig feiring sammen med andre. I tidsrommet kl. 15-18 på selveste julaften, har vi vertskap på plass, med varme i ovnen og pakker under juletreet. Det er påmelding med frist 21.12, det er gratis å delta og kvelden er alkoholfri.

Mvh

Halsa og Hemne Frivilligsentraler ved Tove Karin og Marte