- I år sparkes Heimuka bokstavelig talt i gang under Halsacupen lørdag 3. juni. Nå er snart 60 arrangementer meldt inn, hvor blant annet Fjordkulturdagene, Internasjonal Fest og Trøndersk matfestival er større trekkplaster. Den som ikke finner på noe å gjøre under Heimuken, er det noe galt med, spøker komitemedlem Marte Bugten (Frivilligsentralen). 

Trillebår 1 small.jpg

På bildet: Komiteen viser hva som potensielt kan vente de som deltar på arrangementet Generasjonslekene som avholdes på Vinjeøra. 

Enhetsleder ved Kultur, Reidar Klungervik, er godt fornøyd med hvordan Heimuka i år ser ut til å utfolde seg. Han trekker frem Vikingforedrag under Fjordkulturdagene som en ørliten personlig favoritt blant arrangementene som kommer. 

- Det å legge Heimuka slik at den sammenfaller med de store signalarrangmentene Fjordkulturdagene og Humorfestivalen er nok en god oppskrift på suksess. Disse arrangementene avholdes annethvert år, slik at det hvert år blir mulig å knytte Heimuka til ett av disse, sier en oppstemt Reidar Klungervik. 

Komitemedlem Tove Karin Halse, som til daglig jobber i Halsa Frivilligsentral inviterer alle som har bidratt i Frivilligsentralens arbeid det siste året til Sommerfest for Frivillige. 

Program

Program oppdateres fortløpende på iHeim.no