Bilder fra markeringen

På bildet: Lill Harriet Sandaune (leder hovedutvalget for utdanning, Trøndelag fylkeskommune) - “Det er gjort ei viktig prioritering for fremtiden. KVS kommer til å ha en enda større betydning for samfunnet og næringslivet i årene fremover”. 

 På bildet: Vegard Iversen (fylkesdirektør Utdanning, Trøndelag fylkeskommune): “ Når en kommer opp i en viss alder er det behov for å gjennomføre noen tiltak for å opprettholde en viss standard. Nå har det skjedd en total ”makeover". Det er utrolig å se hvordan resultatet ble." 

 

På bildet: Ingrid Hoftun og Lars Ole Witsø Aune (elevrådsleder): “Vi har fått en skole med en varm og koselig atmosfære. Jeg føler på en stolthet hver dag jeg kommer inn døra til skolen”. 

På bildet: Tora Vaagan Hofset (daglig leder i Heim Næringsforening): “Dette har stor betydning og store ringvirkninger. Det at unge har et tilbud som gjør at de bli boende lengre i Heim er kjempeviktig. Jeg vil benytte anledningen til å takke Ingrid og KVS for det gode samarbeidet vi har på flere områder”. 

På bildet: Heim kommune har et godt samarbeid med Sanitetskvinnene, blant annet gjennom Omsorgsberedskapsgruppen. Her hjelper de sannelig til med gjennomføringen av festen til Kyrksæterøra videregående skole også. Godt valg av hjelpere!