Fra første helg i september inviteres hele Norge til å bli med ut i naturen. I fjor ble det arrangert over 1400 turer og aktiviteter over hele landet denne uka. I Friluftslivets uke feirer vi friluftslivet i hele sin bredde, og viser frem de mange tusen lagene og foreningene som finnes over hele landet.

Uka sparkes i gang med at hele Norge inviteres til å sove ute under #nattinaturen lørdag 2. september.

Friluftslivets uke har som mål å få flere ut i naturen, ha det gøy og skape flest mulig gode minner! Det er Norsk Friluftsliv og de norske friluftslivsorganisasjonene som står bak.

 

Åpne markeringsdager i Friluftslivets uke:

  • Lørdag 2. september inviteres hele Norge til å sove ute under Natt i naturen
  • Søndag 3. september er det Kom deg ut-dagen og Soppens dag over hele landet
  • Onsdag 6. september inviteres hele Norge til feiringen av Turmat fra hele verden-dagen
  • 8.-10. september markeres den nasjonale ryddedugnaden Tur med mening, i samarbeid med Strandryddeuka

 

Stikk UT! inviterer til fellestur i Heim

Stikk UT! markerer Friluftslivets uke med en feiring av Stikk UT! i Møre og Romsdal og Heim kommune. StikkUT! inviterer til en fellestur for turgårere i Heim kommune mandag 4.september, kl. 18:00. Turen går til Tussan i område Betna. Startpunktet er parkeringsplassen på Haugaskaret. Følg lenken til morotur.no/tur/Tussan for mer informasjon om turen, inkl. adkomst. Spørsmål knyttet til turen? Ta kontakt med turgide Morten Betten på mob. 913 72 574 .

 

Hva skjer i mitt nærområde?

Besøk aktivitetskalenderen på iheim.no for å finne flere aktiviter i Heim. Du kan også besøke aktivitetskalenderen for Friluftslivets uke for å se arrangementer fra hele landet.