I april 2022 annonserte Heim kommune og Heim Næringsforening oppstart av en ett år lang fotokonkurranse der målet er å skape identitet i Heim gjennom bilder. Konkurransen blir delt opp i sesonger og det kåres tre vinnere per sesong. Temaet for den første sesongen var "vårstemning" og responsen var enorm. Konkurransen fortsetter med en ny sesong der tema er "sommer". For mer informasjon om fotokonkurransen kan du følge lenken til vår infoside.

Det var mange flotte bilder som viser hva Heim har å by på fra vakre landskapsbilder til magiske øyeblikk mellom mennesker. Juryen som består av ansatte i Heim Næringsforening, Heim kommune og NAV Heim, fikk den vanskelige oppgaven med å plukke ut de "beste" bildene, og stemmene er nå opptalt.

Det ble bildene fra Anine Malm, Marte Seter Otnes og Sunniva Røstvold som er kåret til sesongens beste. Hver fotograf har vunnet et gavekort til en lokal bedrift til en verdi på kr. 1 000,-.

søskenklem anine malm.jpgFotograf: Anine Malm (Søskenklem på Vågfjellet) 

-  Turen opp til Vågfjellet er veldig fin og barnevennlig. Vi pleier å ta den turen i helgene med våre to barn. Solnedgangen der er også veldig vakre, og her kan man nyte et romantisk øyeblikk (passer kanskje best uten barn), sier Anine.  

Hoppende glad Marte Seter Otnes.jpgFotograf: Marte Seter Otnes (Hoppende glad for vår)

- Bildet er tatt på Røestranda på Halsa med ferga i rute over Halsafjorden. Vi bor nærme stranda og det er lett for oss å rusle ned dit. Vi liker å være der i helgene og å lete etter krabber en favoritt aktivitet, forteller Marte.

Splash Sunniva Røstvold.jpgFotograf: Sunniva Røstvold, (Splash)

- Jeg og noen venner var først på Heimsvatnet, men vi grep muligheten til å tå en tur til Kråka da vi sa at vi kom til å få en fin solnedgang. Vi satte oss ned og begynte å ta bilder. Jeg er veldig glad i å ta bilder i fritiden og tar ofte bilder når jeg er på tur, sier Sunniva.