De siste ukene har ikke Heim kommune fått tildelt nye vaksiner til 1.dose, men vi har nå fått bekreftet at vi får 37 glass av vaksinen produsert av BioNTech/Pfizer til 1.dose vaksinering i uke 22. Dette tilsvarer cirka 210 doser. Vi kan derfor påstarte vaksinering av prioriteringsgruppe 5 og deretter videre nedover prioriteringslisten.

 

I morgen, torsdag 27.05, kl 09:00, legger vi ut nye vaksinetimer. Det vil være mulig for personer i prioriteringsgruppe 5, samt de eldste fra prioriteringsgruppe 6, å bestille vaksinetime.

 

Dersom du er født i 1957 - 1967 og har underliggende sykdommer, kan du bestille vaksinetime via vår bestillingportal

 

Personer med underliggende sykdommer er delt i tre prioriteringsgrupper:

Gruppe 5: Alder 55-64 år med underliggende sykdommer/tilstander

Gruppe 6: Alder 45-54 år med underliggende sykdommer/tilstander

Gruppe 7: Alder 18-44 år med underliggende sykdommer/tilstander

 

Heim kommune følger FHIs prioriteringsrekkefølge. FHI definerer personer med underliggende sykdommer som personer med minst en av følgende diagnoser:

Risiko sykdommer.png

Kommunen har fått oversikt over aktuelle personer med underliggende sykdommer som har fastlege i Heim kommune. Dersom du får beskjed om at du ikke er prioritert, og du likevel mener du tilhører en risikogruppe kan du registrere deg via vår bestillingsportal på https://timebestilling.remin.no/heim. Svar på spørsmålene i portalen for å bli satt opp på en venteliste slik at vi kan gi deg tilgang til bestillingsløsningen.

 

Dersom du er 65 år eller eldre og ikke har fått til å bestille deg vaksinetime, kan du kontakte vår koronatelefonen på 476 37 255

 

Dersom du får beskjed om at det ikke er ledige timer ber vi deg sjekke igjen senere. Kommunen får nye leveranser hver uke og legger ut ledige vaksinetimer. Dette skjer vanligvis på torsdager, kl. 09:00. Time til dose 2 tildeles av kommunen og du vil således ikke bestille denne selv.