Her kan du vise frem det du brenner for, eller hjelpe andre å bli sett. I UKM er alle kulturelle uttrykk velkomne, enten det er gitarsolo, novelle, foto, cosplay eller moderne dans.

Også i år satser vi på å få på plass en nettredaksjon som kan ta bilder, gjøre intervju og skrive artikler som kan legges ut på ukm.no. Har du lyst til å bli med kan du melde deg på UKM Media.

På UKM er det viktig med ungdom i alle ledd, og har du lyst til å være med og bestemme hvordan UKM Heim skal være kan du melde deg på som Ung Arrangør!
Vi er her for å gi deg muligheten til å drive med det som interesserer deg! Kanskje oppdager du også noe nytt?

Level up!

I spill må man ofte åpne nye dører eller overvinne et monster for å komme videre. Sånn er det i UKM også! Det kan være skummelt å vise frem det du har laget, men tenk hvor gøy du synes det er å se hva andre kan. Hvorfor skulle ikke de tenke det samme?

Gi tilbake!

I tillegg til å bidra på eller bak scenen og være til stor inspirasjon for nye og yngre deltagere, kan du også bidra i ditt lokale UKM. Kanskje kan du være mentor for yngre deltagere, eller holde workshops? Være med å rigge hallen eller pynte garderobene? Hjelpe til bak scenen?

Har du lyst til å delta på UKM? Eller er du rett og slett er nysgjerrig på om UKM kan være noe for deg?

Da kan du komme til kulØr’n torsdag 6. februar kl 15.00-18-00 eller Halsa barne- og ungdomsskole tirsdag 11. februar kl 15.00-16.00, så får du vite mer! Med unntak av vinterferieuka kjører vi på med åpent UKM-hus hver uke frem til UKM Heim. Vi stiller med øvingsrom og erfarne folk fra kulturskolen som kan veilede deg og hjelpe deg med å finne din plass på lokalmønstringen vår. Kanskje melder det seg også noen ungdommer som har lyst til å arrangere workshop?

Hjemmeside

Facebook 

Ta gjerne kontakt med oss!

Silje Wessel: epost, mobil: 481 16 977

Anette Werness: epost, mobil: 465 36 455

Ashild Jacobsen: epost, mobil 980 46 685