Vinjeøra skole organiserer svømmeundervisningen for hele skolen i den nye svømmehallen på Liabø. "Selv om det akkurat nå er pause i svømmeundervisningen på grunn av korona ønsker vi å vise hvordan Vinjeøra skole og Halsa barne- og ungdomsskole samarbeider for å gi elevene gode opplevelser" forteller rektor Joakim Sødahl. "Samtidig som vi får fantastiske forhold for å drive god svømmeundervisning for elevene våre, bidrar dette også til gode fellesopplevelser som elevene kan ta med seg tilbake til skolen. Her er det fine fasiliteter og stort nok til at alle fra skolen får være med. Vi synes heller ikke det er langt å kjøre fra Vinjeøra. Det er viktig for oss å vise frem det flotte anlegget og benytte oss av det vi har i hele kommunen." 

Noen ord fra elevene: "Artig at det er så stort at vi kan dra alle sammen i lag", "Dusjene blir varme med en gang", "Stupebrettet er artig", "Vi gleder oss til de dagene vi skal dra dit".

Turene planlegges i samarbeid med Halsa barne- og ungdomsskole. Et godt samarbeid mellom skolene muliggjør slike løsninger for elevene i Heim kommune. Ansatte ved Halsa barne- og ungdomsskole (inkludert rektor) stilte som badevakter til ansatte ved Vinjeøra fikk kurset seg opp. Takk også til Frivillighetssentralen som på kort tid ordnet med livredningskurs for ansatte ved Vinjeøra skole.

Vinjeøra skole svømming - hoved.jpg

svømmebasseng.jpg