Fortellingen om Karl-Bertil Jonssons julaften

Noen eventyr fortjener å gå i oppfyllelse! Fortellingen om Karl-Bertil Jonssons julaften er en morsom, varm og fantastisk julefilm som underholder hele familien, gamle og unge. En ekte juleklassiker av høyeste kvalitet på kino, basert på Tage Danielssons kjære original. Historien handler om 14 år gamle Karl-Bertil som er varehusdirektør Tyko Johnssons sønn. Hans vei i livet er å bli som sin far. Men Karl-Bertils helt er Robin Hood. I filmen vil dette bli tatt et skritt lenger enn i TV-versjonen. Den stakkars jenta Vera, søsteren hennes på barnehjemmet og den hensynsløse barnehjemslederen krysser alle Karl-Bertils vei. Og ingen er seg selv lik når historien slutter. Ikke engang Tyko.


 

Regissert av prisbelønte og Oscar-nominerte Hannes Holm. (Adam & Eva, TED - for kjærlighetens skyld, Himlen är oskyldigt blå, En mann ved navn Ove og andre.) Filmen er en dramatisert tilpasning av Tage Danielssons historie, som gjennom tegneseriefilmen The Tale of Karl-Bertil Jonsson's Christmas Eve fra 1975 regissert av Per Åhlin og manus av Tage Danielsson, har blitt en av Sveriges mest populære julehistorier og har blitt vist på SVT på julaften hvert år siden.

Regi: Hannes Holm
Språk:
Produksjonsår:
Skuespillere: Simon Larsson, Jonas Karlsson, Jennie Silfverhjelm, Adam Pålsson, Sonja Holm
Sjanger:
Nasjonalitet: Sverige
Lengde: 1t. 45min.
Aldersgrense med begrunnelse: Tillatt for alle.
Denne filmen inneholder ingen scener som antas å være skadelig for barn, og den blir derfor tillatt for alle.

Ghostbusters: Afterlife

Når en alenemor og hennes to barn ankommer en liten by, oppdager de en tilknytning til legenden om Ghostbusters og den hemmelige arven som bestefaren etterlot seg.


 

 

Regi: Jason Reitman
Språk:
Produksjonsår:
Skuespillere: Mckenna Grace, Finn Wolfhard, Carrie Coon, Paul Rudd, Logan Kim, Celeste O'Connor, Dan Aykroyd
Sjanger: Action /Eventyr /Komedie /
Nasjonalitet: USA
Lengde: 2t. 4min.
Aldersgrense med begrunnelse: 12 år.
Denne filmen har partier med mørk stemning, skremmende skikkelser og forvandlinger. Den får derfor aldersgrense 12 år