Pensjonerer seg etter 33 år i kommunens tjeneste

Når hun nå (delvis) pensjonerer seg, er det fra en 90% stilling i kommunen. Hun vil fortsatt være å finne i sin deltidsstilling på Coop, en stilling hun har hatt i 22 år.

En kan trygt si at hun faller inn under kategorien "arbeidsjern". 

- Jeg har vært her i 21 år, og har slitt ut mange ordførere og rådmenn. Jeg har gledet meg til å gå på arbeid hver dag. Det har vært en stor utvikling innenfor renholdsfaget, med mye nytt utstyr som har gjort det jobben mye enklere, sier Unni på spørsmål om hvordan hun har hatt det i alle disse årene i kommunen. 

 

Unni mottar blomster small.jpg

På bildet over: En lettere rørt Unni Kjønsvik mottar blomster og gavekort fra Kristine Kilvik. 

- Du kommer til å bli savnet oss på rådhuset. Med ditt gode humør og faglige evner har du bidratt til at vi har hatt et hyggelig arbeidsmiljø over mange år, sier Kristine Kilvik på vegne av kollegiet på rådhuset. 

Er det noe du vil ha sagt som en avsluttende kommentar før du nå pensjonerer deg?

- Jeg har en opplevelse av at Heim kommune driftes godt og at det er god kommune å vokse opp i, men jeg kan til tider synes at det er "væl" mye fotball på Øra. Jeg håper det vil finnes tilbud til barn og unge som ikke liker fotball. Jeg sier ikke at fotball ikke er viktig, MEN det finnes andre ting å interessere seg for som har stor verdi, sier Unni, og påpeker samtidig at det å pirke borti fotballkulturen på Øra ikke er for pingler.