Til daglig jobber Christian ved Byggmakker i Trondheim, der han er bosatt, men oldemoren til Christian er fra Engdal i Heim kommune. Familien hans har bygd fritidsbolig i området og drar dit når de vil slappe av. I tillegg har Christian mange venner fra Kyrksæterøra. Han har selv vært mye på besøk opp gjennom årene, men setter stor pris på å kunne ta med seg sine barn. 

- Jeg er fryktelig glad i plassen og jeg har to små barn som synes at det er som et Eldorado å komme dit!

Christian er mest glad i å dra ut på sjøen, men benytter seg av muligheten til å dra på Hennafjellet når det er fint vær. 

-  Jeg ser det både som en fin tur og en treningsøkt. Det er ganske brått i starten, slikt at man får blodsmaken i munnen.

Når det gjelder det magiske bildet på Hennafjellet så forteller Christian at han ikke er noe hobbyfotograf, men at det var en spesielt fin solnedgagn og han og søstera følte seg kreative. 

-  Vi så at muligheten var god for å få til et fint bilde og at det ville se dramatisk ut. Når jeg først tar et bilde synes jeg det er artig å gjøre noe ut av det. Heim kommune byr på mange fine plasser til å ta bilder. 

 

Christian mottar gavekort redigert og skalert.jpg

På bildet: Christian Søderholm har nettopp mottatt et gavekort som takk for at vi får benytte bildet hans

 

Administrajonen i kommunen ble inspirert av bildet fra Hennafjellet og det var da ideen om å kjøre både interne og eksterne fotokonkurranser i Heim for å etablere en bildebank kom. Målet med bildebanken er å vise frem den flotte kommunen vår. Den eksterne fotokonkurransen gjennomføres i samarbeid med Heim Næringsforening.

For informasjon om fotokonkurransen kan du klikke her. Er du ansatt i kommunen kan du også delta på den interne konkurransen, les her.