iHeim.no, som er et samarbeid mellom WIS, Heim Næringsforening, Heim kommune, Halsa Frivilligsentral og Hemne Frivilligsentral er en helt ny portal for innbyggere i Heim. Portalen erstatter Hemneportalen.no.  

Fra i dag får besøkende til iHeim.no gratis tilgang til et register over bedrifter, organisasjoner, lag og foreninger i kommunen. iHeim.no inneholder også en oppdatert aktivitetskalender som gir oversikt over hva som skjer i Heim. Portalen som lanseres i dag er en del av en større tanke. På sikt blir portalen til tre integrerte portaler: innbyggerportal, turistportal og markedsportal. Tanken er at både innbyggere, turister/andre besøkende og tilflyttere raskt kan få oversikt over hva Heim samfunnet har å by på. 

iHeim-ppt.png

Bildet: presentasjon fra lansering av iHeim.no, 24.03.22

 

Ordfører Odd Jarle Svanem, som er med i prosjektgruppen forteller at han har vært med siden starten og at det er artig å se resultatene.

- Dette er noe som vi kan ta med oss på bedriftsbesøk, i kontakt med innbyggere og folk som kan være interessert i å besøke Heim. Det her har vi ventet på, sier Svanem.

Her er det aktørene selv som har hovedansvar for å holde alle opplysninger og bilder oppdatert. Aktuelle kontaktpersoner kan lett gjøre dette uten behov for innlogging ved å bruke koden de har mottatt fra iHeim. 

- Dette er noe som folk har ventet på. Det er har vært et stort behov for en felles portal etter kommunesammenslåingen og det er mange som har tatt kontakt med oss og lurer på når de kan ta iHeim i bruk, forteller Marte Bugten fra Hemne Frivilligsentral som er med i prosjektgruppen.

Svein Waade fra WIS har utviklet plattformen. Han forteller at han har vært i kontakt med flere kommuner som er interessert i å ta bruk plattformen i sin kommune.