Nettverk og kompetansedeling

Inger Johanne har engasjert seg mye i å forbedre nettverkene for kommuneøkonomer i landet, og da spesielt i Sør-Trøndelag. Hun har vært styremedlem og styreleder (2005-2016) i Sør-Trøndelags avdeling i organisasjonen Norges kemner- og kommuneøkonomers forbund (NKK). Hun var med å starte Kom-Øk-nettverket i Sør-Trøndelag i samarbeid med Fylkeskommunen og NKK.

- Det som har gjort dypest inntrykk på meg må nok ha vært da jeg mottok prisen som «Årets kommuneøkonom» i tillegg til gode tilbakemeldinger og samarbeid med kollegaer. Dette var den beste tilbakemeldingen på jobben jeg har gjort, i og med at det er kommuneøkonomer i hele landet som nominerer og stemmer frem sine kandidater. Prisen kom som et resultat av arbeidet mitt for å styrke eksisterende nettverk og etablere nye nettverk for kommuneøkonomer i Sør-Trøndelag, forteller Inger Johanne. 

Fylle tomrommet etter bautaen

Kommunedirektør Ola Morten Teigen forteller at det er svært synd å skulle miste en så solid og dyktig medarbeider som Inger Johanne, men at han selvsagt har respekt for at hun nå ønsker å tre av med pensjon. 

- Inger Johanne er en person som det blir vanskelig å erstatte, men vi lyser nå ut stillingen snarest mulig og håper å ha en ny person på plass raskt. Jeg vil takke Inger Johanne for ganske utrolige 39 år i Hemne/Heim sin tjeneste. Det er ikke mange slike igjen i arbeidslivet. Jeg har vært priviligert som fikk ha mitt første år i Heim sammen med henne, og har prøvd å få med meg så mye som mulig av den erfaring og kunnskap hun bestitter, sier kommunedirektøren.