Smittetilfellet i Heim kommune, nevnt i pressemelding 12.12.20, mottar tjenester i hjemmet. I forbindelse med påvist smitte er alle ansatte i Heim kommune som potensielt kan ha blitt utsatt for smitte testet, både med hurtigtest og ordinær test. Alle testene er negative. Det er derfor ingen risiko for at andre brukere av tjenestene våre, eller andre ansatte, kan ha blitt smittet. Alle de ansatte, som potensielt kan ha blitt utsatt for smitte, sitter i karantene og blir fulgt opp i henhold til nasjonale retningslinjer når det gjelder karantene og videre testing.  

Vi ser nå at smitten øker rundt oss. For å beskytte våre brukere og ansatte best mulig, velger vi å innføre bruk av munnbind i hjemmetjenesten i en tid fremover nå, som et føre-var-tiltak.

Vi anser å ha god kontroll på situasjonen og vi vil oppdatere befolkningen dersom det skulle tilkomme endringer.

 

For utfyllende informasjon om korona, følg denne lenken til FHI sine temasider.. Her finner du nyheter, oppdaterte tall, informasjon og råd om koronaviruset. Har du spørsmål du ikke får besvart her kan du ringe informasjonstelefonen på 815 55 015.