Litt om Erlend

Erlend Huseby er 33 år og kommer opprinnelig fra Aure, men flyttet derfra i barneskolealder til Steinkjer. I de siste årene har han bodd og jobbet i Nord-Norge, nærmere bestemt Kvæfjord. Han har solid erfaring med plan- og utviklingsarbeid, men har ikke jobbet i kommunal sektor tidligere. 

Jeg flyttet tilbake til Aure for å ta over et gårdsbruk jeg har odel på. Jeg har funnet ut at mørketiden er for lang i nord, og jeg er ikke interessert i å bo i en liten leilighet i byen. Da ble hjemgården på Aure et naturlig valg for meg og min samboer. Under intervjuet til stillingen som arealplanlegger fikk jeg et såpass godt inntrykk av arbeidsgiver at jeg ikke ser for meg å angre på avgjørelsen. Det å få mulighet til å bidra i ulike prosjekter, og det å utvikle lokalsamfunn er noe jeg brenner for og som inspirerer meg. Gjennom arbeidet med arealplanen har jeg blitt veldig godt kjent i kommunen allerede. Det eneste jeg kunne ha tenkt meg er at kollektivtilbudet til og fra Aure kan justeres til passe arbeidsdagen noe bedre. Jeg forsøker å spare både penger og miljø ved å unngå å kjøre bil til og fra jobb, forteller Erlend Huseby. 

Litt om Espen

Espen Westgaard er 25 år og kommer fra Kyrksæterøra. Han er utdannet byggingeniør med spesialisering innenfor helse, miljø og sikkerhet. Etter ett år som byggesaksbehandler i Aure kommune har han endelig funnet veien Heim. 

Jeg har kjent på det at jeg vil hjem for å bidra i egen kommune. Under min tid i Aure fikk jeg god innsikt i hva som rører seg der, men lite kjennskap til hva som rører seg i Heim. Under det pågående arbeidet med arealplanen, har vi nå begynt å få god innsikt i hva som skjer her. Utvidelsene på Holla og prosjektene på E39 er særlig spennende. Dette vil stille sterke krav til god kommunal planlegging. I tillegg kan Ung-Heim trekkes frem som et spennende prosjekt vi har blitt involvert i. Med signaler om vekst vil det være avgjørende å satse på boligutvikling, sier Espen Westgaard.